Chcete trhať rekordy, volajte Oteckov! Pomohli aj Vinczeovej poraziť JOJ-ku

Slovenský televízny trh je s osvedčenými reláciami, ale aj novinkami každým dňom svedkom súbojov medzi jednotlivými televíznymi hráčmi. Najčastejšie sa skloňujú mená Markíza a JOJ.

05.04.2018 14:08
Adela Vinczeová s hercami zo seriálu Oteckovia Foto:
Moderátorka Adela Vinczeová s hercami zo seriálu Oteckovia aj členmi kapely Hex.
debata

V stredu večer sa jeden takýto súboj odohral pri novinke – seriáli Hotel a osvedčenej relácii Chart Show. A podľa čerstvých výsledkov je to jasné – vyhrala hudobno-zábavná relácia a moderátorka Adela Vinczeová.

V tomto prípade to však určite nebude len jej zásluha. Tvorcovia totiž nasadili do hry ťažký kaliber – hviezdy seriálu Oteckovia, ktorý patrí medzi najväčšie prekvapenia posledných mesiacov z produkcie TV Markíza. Trhá rekordy, diváci ho milujú a láka k obrazovkám všetky vekové kategórie.

Aj vďaka nim nepochybne dosiahla Chart Show najvyšší tohtoročný trhový podiel. Reláciu sledovalo 399-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Pri novej epizóde Oteckov, ktorých Markíza vysiela pred spravodajskou reláciou, sa však toto číslo šplhá ešte vyššie. Príbehy štvorice oteckov si v stredu nenechalo ujsť 518-tisíc divákov.

Televízia JOJ odpremiérovala novinku Hotel – seriál z hotelového prostredia, v ktorom sa stretávajú a prepletajú osudy mnohých postáv, či už hotelových hostí alebo zamestnancov. V hlavných úlohách sa predstavil Milo Kráľ, Martin Mňahončák, Vlastina Svátková či Zuzana Konečná. Recenziu na prvú epizódu si môžete prečítať v našej sekcii Oserialoch.prav­da.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #rekord #víťaz #Televízia #sledovanosť #Chart Show #Adela Vinczeová #Oteckovia

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...