Kedysi a dnes! Hviezdy najvulgárnejšej reality-šou sú späť, pozrite sa

Možno si ich pamätáte aj vy! Rozmaznaní, občas vulgárni, občas šokujúci svojou hlúposťou, ale zároveň zábavní a lákajúci milióny divákov po celom svete - hviezdy Jersey Shore sú späť!

06.04.2018 12:57
debata
Jennifer Lynn "Jenni" Farley (vľavo) a Nicole...
Časť osadenstva kultovej reality-šou Jersey...
+6Denna Cortese z reality-šou Jersey Shore na...

Kedysi populárna reality-šou, s ktorou televízia MTV odštartovala éru svojej premeny z hudobnej televízie na kanál, ktorý prináša podobné relácie, sa vrátila v týchto dňoch na obrazovky v špeciálnych nových epizódach.

Voľné pokračovanie dostalo názov Jersey Shore: Family Vacation (Rodinná dovolenka) a tvorcom sa podarilo získať takmer všetkých pôvodných účinkujúcich. Nechýba Mike „The Situation“ Sorrentino či drobná, no ukričaná Snooki alias Nicole Polizzi, ktorá sa medzitým vydala a je z nej pani Nicole LaValle.

O tom, či dnešní (o bezmála desať rokov starší) hrdinovia budú zabávať divákov rovnako, ako sa im to darilo pred rokmi, sa dozvieme už v najbližších dňoch. Jedno je však isté – z párty levov, ktorí popri neustálom žúrovaní a konzumácii alkoholu riešili milostné zápletky a intrigy medzi sebou, sú dnes niektorí rodičmi, niektorí zase umiernení a zadaní zrelí tridsiatnici. Ako sa rokmi (ne)zmenili, si môžete pozrieť nižšie. Čo poviete, prospel im „zub“ času?

Nicole Polizzi známa tiež ako Snooki

zväčšiť Nicole Polizzi známa tiež ako Snooki z... Foto: SITA/AP
Nicole Polizzi známa tiež ako Snooki z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Nicole Polizzi známa tiež ako Snooki z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018.

Mike „The Situation“ Sorrentino

zväčšiť Mike "The Situation"... Foto: SITA/AP
Mike "The Situation" Sorrentino z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Mike "The Situation" Sorrentino z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018.

Denna Cortese

zväčšiť Denna Cortese z reality-šou Jersey Shore na... Foto: SITA/AP
Denna Cortese z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Denna Cortese z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018.

Vinny Guadagnino

zväčšiť Vinny Guadagnino z reality-šou Jersey Shore na... Foto: SITA/AP
Vinny Guadagnino z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Vinny Guadagnino z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Osadenstvo super populárnej relácie z produkcie MTV sa vracia v novinke Jersey Shore: Family Vacation.

Jenni Farley

zväčšiť Hrdinka reality-šou Jersey Shore Jenni Farley... Foto: SITA/AP
Jenni Farley Hrdinka reality-šou Jersey Shore Jenni Farley na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Osadenstvo super populárnej relácie z produkcie MTV sa vracia v novinke Jersey Shore: Family Vacation.

Paul „Pauly D“ DelVecchio

zväčšiť Hrdina reality-šou Jersey Shore Paul... Foto: SITA/AP
Paul "Pauly D" DelVecchio Hrdina reality-šou Jersey Shore Paul "Pauly D" DelVecchio na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Osadenstvo super populárnej relácie z produkcie MTV sa vracia v novinke Jersey Shore: Family Vacation.

Ronnie Ortiz-Magro

zväčšiť Ronnie Ortiz-Magro z reality-šou Jersey Shore... Foto: SITA/AP
Ronnie Ortiz-Magro z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Osadenstvo super populárnej relácie z produkcie MTV sa vracia v novinke Jersey Shore: Family Vacation. Ronnie Ortiz-Magro z reality-šou Jersey Shore na kombinácii záberov z roku 2010 (vľavo) a 2018. Osadenstvo super populárnej relácie z produkcie MTV sa vracia v novinke Jersey Shore: Family Vacation.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #reality-šou #zmena #návrat #roka #Jersey Shore #hviezdy po rokoch

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...