Kto si sadne do poroty šou Česko Slovensko Má Talent? Lucie Bílá už nie

Po dvojročnej pauze sa na televízne obrazovky JOJ-ky vráti v septembri šou Česko Slovensko Má Talent.

16.04.2018 10:34
Lucie Bílá Foto: ,
Speváčka Lucie Bílá sa už ako porotkyňa talentovej šou neukáže.
debata (3)

Pred niekoľkými dňami sa skončili kastingové víkendy, kde tímy zozbierali stovky zaujímavých čísel. Na príprave šou sa opäť podieľajú dve televízne stanice: slovenská televízia JOJ a česká televízia Prima.

Okrem súťažiacich však televíznych divákov zaujímajú aj tváre, ktoré sa v novej sezóne objavia v úlohe porotcov. Lucie Bílá už výkony súťažiacich hodnotiť nebude: "Prežila som s Talentom nádherných šesť rokov. Bola to skvelá skúsenosť a projekt, ktorý ma veľmi obohatil. Teraz ale musím ísť ďalej. Môj program je tak nabitý, že nie je v mojich silách stihnúť všetko. Preto som sa rozhodla, že svoje kreslo porotcu s láskou prenechám niekomu, kto bude rovnaký nadšenec ako ja. Všetkým súťažiacim a účinkujúcim držím palce a budem všetko s napätím z diaľky sledovať,“ zdôvodnila svoje rozhodnutie Bílá.

Do uvoľneného porotcovského kresla zasadne speváčka a hudobníčka Marta Jandová. „Vedeli sme od začiatku, že nahradiť Lucii Bílu nebude vôbec jednoduché. Preto sme hľadali dámu, ktorá je vtipná, pohotová, empatická, ale taktiež nekompromisná pri rozhodovaní. Naša voľba padla na Martu Jandovú,“ vyhlásil Marek Singer, generálny riaditeľ Prima Group. Spolu s ňou sa ako porotcovia predvedú Jaro Slávik, Diana Mórová a Jakub Prachař, ktorí sú už divákom dobre známi. "Česko Slovensko Má Talent je ďalšia výzva v mojom živote. Zatiaľ som hodnotila len spev a vystúpenia, teraz ma však čaká množstvo iných talentov a pravdepodobne aj netalentov. Som veľmi zvedavá a veľmi sa na to teším,“ prezradila Jandová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Bílá #Česko Slovensko má talent

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...