Mám 37 rokov, už nemôžem robiť Kevina, hovorí herec z filmu Sám doma

Kto by si nepamätal najslávnejšiu rolu herca Macaulayho Culkina? Kevin v komédii Sám doma sa stal miláčikom divákov po celom svete.

25.04.2018 00:30
Herec Macaulay Culkin na zábere z filmu Sám doma. Foto:
Herec Macaulay Culkin na zábere z filmu Sám doma.
debata (2)

37-ročný herec opísal v šou moderátorky Ellen DeGeneres svoje každoročné rituálny, ktoré sa týkajú práve spomínaných filmov. „Počas sviatkov nevychádzam z domu. Vtedy zúri moja sezóna. Je to Macaulayho sezóna. Preto sa pokúšam čo najmenej vychádzať v tomto období z domu,“ prezradil pred kamerami. Šialenstvo, ktoré filmy Sám doma a Sám doma – Stratený v New Yorku spôsobili, vraj dodnes celkom nepochopil.

„Veľa ľudí chce ten film sledovať so mnou, čo je lichotivé a desivé zároveň. Keď sa na to pozerám, spomeniem si napríklad na deň pred kamerami, kedy som si skryl za pohovku Pepsi. Ja to nedokážem pozerať tak, ako ostatní ľudia.“

Mnoho fanúšikov ho stále prosí, aby predviedol niektorú grimasu z filmu. Ale to vraj herec odmieta so slovami: „Hovorím im, nie, toto obdobie už mám za sebou. Mám 37 rokov, ak chápete.“

Herec hral v rokoch 1988 až 1994 v štrnástich filmoch, po ktorých si zobral dlhšiu pauzu. „Musel som dozrieť ako osoba a ďalej sa vyvíjať. Dokonca som sa tešil na to, ako budem opäť chodiť do školy. 8-ročná pauza bola tým najrozumnejším rozhodnutím, ktoré som urobil,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sám doma #Macaulay Culkin #šou Ellen DeGeneres

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...