Našla vari elixír mladosti? Hviezda Flashdance po 35 rokoch vyzerá úžasne

Ak by ste niekomu povedali, že herečka Jennifer Beals oslávila už 54. narodeniny, asi by mal problém uveriť vám.

26.04.2018 00:00
debata (2)
zväčšiť Herečka Jennifer Beals na zábere z roku 1983 z... Foto: SITA/AP, Paramount Pictures, koláž: Pravda.sk
Jennifer Beals Herečka Jennifer Beals na zábere z roku 1983 z filmu Flashdance a na filmovom festivale v New Yorku v apríli 2018..

Hviezda kultového tanečného filmu Flashdance sa v utorok večer objavila na premiére filmu In the soup počas festivalu Tribeca a okamžite zaujala svojím mladistvým a pôvabným vzhľadom. Brunetka už pritom dávno prekročila päťdesiatku, no v jej tvári akoby sa to nijako nepodpísalo.

Tanečná snímka Flashdance vznikla v roku 1983 a Beals v nej stvárnila mladú zváračku, ktorá si po nociach privyrába tanečnými vystúpeniami a sníva o tom, že sa stane profesionálnou tanečnicou. Beals mala v čase nakrúcania len 20 rokov. Rolu údajne dostala veľmi zaujímavým spôsobom. Manažér filmového štúdia rozdal fotografie troch adeptiek na hlavnú úlohu skupine robotníkov a opýtal sa ich, ktorú z nich by najradšej pobozkali.

Herečka Jennifer Beals (vľavo) a Steve Buscemi... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Jennifer Beals (vľavo) a Steve Buscemi Herečka Jennifer Beals (vľavo) a Steve Buscemi uviedli filmovú novinku In the Soup.

Pôvodne mal snímku Flashdance režírovať vraj Brian De Palma, ten sa však napokon rozhodol pre snímke Scarface – tá tiež nedávno slávila 35. výročie špeciálnym premietaním na Tribece a nechýbala pritom ani Michelle Pfeiffer, ktorej podoby v čase ste mohli vidieť v tomto článku.

Jennifer Beals sa po úspechu vo Flashdance nepresadila na filmovom plátne, no s úspechom bodovala v televíznych projektoch. Azda najznámejší bol seriál The L Word, ktorý sa nakrúcal päť rokov a v ktorom stvárnila lesbičku Bette, ktorá s partnerkou hľadá darcu spermií, aby prekonali krízu vo vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #čas #premena #roky #Jennifer Beals #Flashdance

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...