Hviezdna zostava! Ruku hore, kto nechce vidieť tieto dámy v letnom hite?

Kedysi bola séria Ocean's Eleven (Dannyho parťáci) obrovským hitom kín. Toto leto sa na plátna vráti opäť. Akurát, že mužských hrdinov nahradili dámy!

27.04.2018 10:20
debata
zväčšiť Zľava: Herečky Sarah Paulson, Mindy Kaling,... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sarah Paulson, Mindy Kaling, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway a Awkwafina Zľava: Herečky Sarah Paulson, Mindy Kaling, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway a Awkwafina, časť členiek osadenstva filmu Debbina 8.

Na festivale CinemaCon sa väčšia časť hereckého osadenstva zišla, aby novinku predstavila zástupcom médií aj fanúšikom. Film Ocean's Eight by mal do kín prísť v júni.

Pred kamerami sa pritom zišla skutočne hviezda (a talentovaná) zostava. Akčná krimikomédia poskytla príležitosť trom držiteľkám Oscara (Cate Blanchettovej, Sandre Bullockovej a Anne Hathawayovej), ale tiež držiteľka Zlatého glóbusu Sarah Paulsonovej alebo speváčke Rihanne, ktorá má zase množstvo hudobných cien.

zväčšiť Zľava: Herečka Sandra Bullock, Cate Blanchett a... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sandra Bullock, Cate Blanchett a Anne Hathaway Zľava: Herečka Sandra Bullock, Cate Blanchett a Anne Hathaway - trio držiteliek Oscara, ktoré sa objaví vo filme Debbina 8.

Hoci o filmové ceny asi v tomto prípade nepôjde, snímka sa radí medzi najočakávanejšie filmy tohto roka. Určite aj preto, lebo má šancu odpovedať na otázku, či divákov do kín potiahnu aj ženské hrdinky a to v inom ako romantickom či čisto komediálnom žánri.

Hollywood už dlhé roky bojuje s kritikou nevyváženosti hlavných rolí medzi mužským a ženským pohlavím. Tu sa zíde celá plejáda ženských hrdiniek, z ktorých každá je dôležitým dielikom skladačky. Zostavu filmu, ktorý do slovenských kín príde pod názvom Debbina 8 (podľa mena hrdinky Debbie Ocean v podaní Sandry Bullockovej), dopĺňa okrem menovaných aj Mindy Kaling, Helena Bonham Carter či Awkwafina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Cate Blanchett #film #Sandra Bullock #hit #Anne Hathaway #Debbina 8

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...