Desivý a krvavý zážitok! Dakota Johnson skončila po filmovačke na terapii

Preslávila ju erotická trilógia, teraz sa Dakota Johnson vrhla na horor. Vraj už samotná práca na ňom bola taká ťažká, že skončila na terapiii.

27.04.2018 13:56
debata
Herečka Dakota Johnson, na zábere z Las Vegas,... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Dakota Johnson, na zábere z Las Vegas, kde prebieha CinemaCon. Herečka Dakota Johnson, na zábere z Las Vegas, kde prebieha CinemaCon.

Dvadsaťosemročná herečka to priznala po dokončení prác na filme Suspiria, ktorý predstavili tvorcovia aj na stále prebiehajúcom CinemaCon-e v Los Angeles. „Bolo to fakt intenzívne a úplne ma to zomlelo,“ priznala sa Johnson magazínu Elle.

„Boli sme v opustenom hoteli na vrchole hore. Na jeho streche bolo asi tridsať telefónnych stožiarov, takže v celej budove pulzovala elektrina a každý každého šokoval. Bola tam zima ako v psinci a neuveriteľne suchý vzduch. Jediná vec, ktorá pomáhala, bolo, že som sa každú noc polievala olejom,“ opísala svoje netradičné zážitky a práve pre dámsky magazín sa priznala, že musela ísť po skončení nakrúcania na terapiu.

Suspiria v réžii Lucu Guadagnina, ktorý má na konte aj snímku Daj mi tvoje meno, je remake starého rovnomenného hororu z roku 1977, ktorý režíroval Dario Argento. Podľa prvých ukážok, ktoré mohli vidieť diváci CinemaCon-u, vraj bude vizuálne mimoriadne drsný a krvavý.

Trailer k pôvodnému filmu Suspiria

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #terapia #Dakota Johnson #rola #Suspiria

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...