Mali ste radi český film Léto s kovbojem? Jaromír Hanzlík teraz prekvapil

Daniela Kolářová, Jaromír Hanzlík a Oldřich Vízner si v roku 1976 zahrali v komédii Léto s kovbojem, ktorá si získala divákov nielen v Čechách, ale aj na Slovensku.

30.04.2018 09:30
Daniela Kolářová a  Jaromír Hanzlík Foto:
Daniela Kolářová a Jaromír Hanzlík vo filme Léto s kovbojem (1976).
debata

Príjemný letný príbeh o láske sa teší značnej obľube dodnes, hoci od jeho vzniku uplynulo vyše štyridsať rokov. O réžiu komédie sa vtedy postaral Ivo Novák.

Pre fanúšikov aj pamätníkov filmu priniesol herec Jaromír Hanzlík príjemnú novinku. Už čoskoro by sa mal začať nakrúcať film Leto s džentlmenom, o scenár ktorého sa postaral sám Hanzlík. Ten vo februári oslávil 70. narodeniny a svoje plány prezradil počas sobotného finále Miss Slovensko 2018, kde sa objavil ako jeden z porotcov.

Moderátor Libor Bouček a český herec Jaromír... Foto: TASR, Dano Veselský
Jaromír Hanzlík Moderátor Libor Bouček a český herec Jaromír Hanzlík počas finálového večera MISS SR 2018.

„Keď prepínam televíziu, je v nej plno krvi a náslia. Aj preto som sa rozhodol napísať niečo príjemné, ako bolo Léto s kovbojem, čo bol naozaj úspešný film. Sadol som si za počítač a písanie ma bavilo. Vznikol scenár Leto s džentlmenom,“ povedal počas šou. Ide o jeho vôbec prvý scenár v živote. Pripravovaný film však podľa Hanzlíka veľa spoločného s tým z roku 1976 mať nebude, ale príjemnú atmosféru vraj áno.

Herec ešte dodal, že o réžiu snímky sa postará Jiří Adamec. Ten má na konte množstvo televíznych projektov, v roku 1984 napríklad režíroval úspešný seriál Sanitka. V ňom si hlavnú rolu zahral práve Jaromír Hanzlík. Či sa pred kameru postaví aj on, alebo aj jeho láska z filmu Léto s kovbojem, Daniela Kolářová či jeho vtedajší filmový sok – Oldřich Vízner, čerstvý sedemdesiatnik neprezradil. Prvá klapka by mala padnúť v lete. Podľa stránky irozhlas.cz by si hlavné roly v ňom mali zahrať Alena Antalová a Igor Bareš.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Léto s kovbojem #Léto s džentlmenem #Jaromír Hanzlík

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...