Ramazzottiho exmanželka a dcéra bok po boku! V slávnej šou Stavme sa, že..?

Michelle Hunziker sa v nemecky hovoriacich krajinách preslávila aj ako spolumoderátorka populárnej súťažnej šou Wetten, dass..? (Stavme sa, že..?), po boku Thomasa Gottschalka.

04.05.2018 12:37
debata

V roku 2011 obaja zo šou odišli po dramatickom úraze jedného zo súťažiacich – Samuela Kocha. Ten nezvládol salto na skákacích topánkach a v priamom prenose sa ťažko zranil. Po páde zostal pripútaný na invalidný vozík.

Po niekoľkoročnej prestávka sa však slávna blondínka a exmanželka speváka Erosa Ramazzottiho, Michelle Hunziker, do šou vracia. 7. mája sa predvedie v identickej relácii talianskej televízie Canale 5 s názvom „Vuoi Scomettere?“. Pre rodenú Švajčiarku bude mať návrat do relácie zvláštnu príchuť – moderovať ju bude spolu so svojou dcérou, Aurorou Ramazzotti. Pri tejto príležitosti zverejnila Hunziker na svojom Instagrame aj titulku magazínu, na ktorej pózuje spolu s dcérou.

Populárna moderátorka a niekdajšia modelka sľubuje „začiatok nového dobrodružstva“ a prízvukuje, že Aurora v šou dostane veľkú príležitosť. „Je to ohromné privilégium, že si môže vyskúšať takúto výzvu,“ napísala Michelle na Instagrame. Aurora nazbierala nejaké skúsenosti ako moderátorka v zákulisí šou X-Factor, v jednej z talianskych televízií. Pre 21-ročnú tmavovlásku so slávnym menom môže šou znamenať prelom v jej televíznej kariére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker #Aurora Ramazzotti #Thomas Gottschalk

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...