Česko Slovensko má talent s novými moderátormi! Ich mená prekvapia

Siedma séria talentovej šou Česko Slovensko má talent, ktorá na jeseň odštartuje na televízii JOJ, bude mať nových moderátorov.

03.05.2018 17:30
Lujza Garajová Schrameková. Foto:
Herečka a komička Lujza Garajová Schrameková mieri na moderátorskú pozíciu.
debata

Súťažou budú sprevádzať slovenská herečka a stand-upistka Lujza Garajová Schrameková a český herec a spevák David Gránský. Vystriedajú tak moderátorské duo Milana „Juniora“ Zimnýkovala a Marcela Forgáča, ktorí projekt moderovali predošlé dva ročníky po sebe.

„Česko Slovensko má talent vstupuje do siedmej série. V tomto roku TV JOJ nadviazala na úspešnú spoluprácu z minulosti a šou Česko Slovensko má talent pripravuje v spolupráci s TV Prima. Práve preto sa obe televízie dohodli, že talentovú šou bude sprevádzať česko-slovenská moderátorská dvojica,“ uviedla PR manažérka TV JOJ Katarína Gajdošíková.

„Siahli sme po špičke českej a slovenskej scény – Davidovi Gránskom a Lujze Garajovej Schramekovej. Gránský je populárny český herec a spevák, ktorý má vlastné skúsenosti s talentovou šou. Garajová Schrameková patrí medzi naše najobľúbenejšie tváre,“ vyjadrila sa pre portál Topky.sk Gajdošíková.

Ako dodala, so Zimnýkovalom a Forgáčom pokračuje televízia v spolupráci na ďalších projektoch. „S Marcelom Forgáčom a Milanom "Juniorom“ Zimnýkovalom naďalej pokračujeme v projektoch Inkognito, Moja mama varí lepšie ako tvoja, Heslo a Veľký balík," uviedla Gajdošíková.

Pre Garajovú Schramekovú aj Gránskeho je moderovanie talentovej šou novinkou. „Mám rada výzvy a myslím si, že moderovanie Česko Slovensko má talent výzvou určite je. Bude to pre mňa úplne nová poloha, takže, samozrejme, mám trošku stres, ale verím, že zabehnutá partia tvorcov bude pomáhať ‚nováčikom‘. Každopádne cítim, že si užijeme kopec srandy a tú mám ja veru rada,“ povedala herečka na margo svojej účasti v šou.

Diváci a diváčky šou sa môžu tešiť aj na novinky z radov poroty. K porotcom Jarovi Slávikovi, Diane Mórovej a spomínanému Jakubovi Prachařovi sa tento rok ako nováčik pridá Marta Jandová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #moderátori #Lujza Garajová Schrameková #David Gránsky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...