Nezastavila ju ani zima! Lenny servíruje klip, pre ktorý mrzla v uliciach

Nový počin pesničkárky Lenny je na svete. Úspešná autorka predstavuje prvú skladbu zo svojho druhého pripravovaného albumu.

08.05.2018 08:00
Speváčka Lenny. Foto:
Speváčka Lenny.
debata

Pieseň s názvom Enemy sprevádza zatiaľ najvýpravnejší videoklip, ktorý vznikal pod česko-nemecko-litovskou taktovkou. „Verím, že práve Enemy je typ piesne, za ktorú si každý ľahko dosadí svoj vlastný príbeh. Ja sama vnímam jej význam ako výpoveď o zbytočnom súperení v hudobnej branži, o egu a celkovo o mojom pocite, že je spravidla v ‚entertainmente‘ väčší dopyt po prototype bezchybnej hviezdy než po autentickom človeku,“ vysvetľuje Lenny.

Nakrúcanie videoklipu prebiehalo počas jarných mesiacov v Prahe, pod vedením litovského režiséra Pavla Trebukhina a 68 pictures. Celý štáb vrátane Lenny predviedol doslova heroický výkon, kedy behom mrazivej noci, počas ktorej teploty dosahovali –20 stupňov, nakrúcali vonkajšie scény v pražských uliciach. Okrem klimatických podmienok sa Lenny statočne popasovala aj so svojou prvou hereckou dvojúlohou.

„Začínam si myslieť, že mám šťastie na nakrúcanie v extrémnych podmienkach,“ zaspomínala si s úsmevom dcéra Lenky Filipovej. „Finálne scény klipu sa nakrúcali vonku v najväčších februárových mrazoch. Na druhej strane mám šťastnú ruku na výber tímu okolo seba. Je to prvýkrát, čo som nakrúcala s kombinovaným tímom Česko – Litva – Nemecko a všetci boli výborní za všetkých okolností,“ dodala ešte.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #hudba #mráz #atmosféra #Lenny

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...