Bombarďáky a na prsiach len kúsok látky? Ivana Trump veru vie prekvapiť!

Do talianskej verzie tanečnej šou Dancing with the stars sa tvorcom podarilo zlákať už speváčku Anastaciu či herca Ryana Reynoldsa. A teraz vytiahla tromf v podobe pani ex-Trumpovej.

10.05.2018 00:00
debata
zväčšiť Boháčka Ivana Trump a jej bývalý manžel Rossano... Foto: Profimedia
Boháčka Ivana Trump a jej bývalý manžel Rossano Rubicondi na tanečnom parkete. Boháčka Ivana Trump a jej bývalý manžel Rossano Rubicondi na tanečnom parkete.

Rodáčka z Česka, boháčka a bývalá manželka súčasného amerického prezidenta Ivana Trump sa objavila v ostatnom vydaní tanečnej relácie a na parkete si ako hosť zatancovala nielen s profesionálnym tanečníkom, ale aj bývalým manželom.

Nie, hlava USA to nebola. Išlo o Taliana Rossana Rubicondiho, za ktorého bola bývalá profesionálna lyžiarka vydatá v rokoch 2008 až 2009.

Medzi expartnermi zlá krv zjavne nezostala. Na parkete sa k sebe správali veľmi elegantne a nežne. A na záver si dokonca Trump sadla svojmu bývalému na kolená, aby spoločne zožali potlesk publika.

Trojnásobná mama však prekvapila talianske publikum aj čímsi iným. Hoci vo februári oslávila 69 rokov, nezľakla sa ani transparentných šiat pred kamerami. Pod červeným tylom mala oblečené trenkové nohavičky a prsia jej rafinovane zakrývali len všité košíky. O tom, či niečo podobné si ešte môže dovoliť, necháme na posúdení každého z vás…

PS: My by sme tej podkladovej látky pridali viac. Oveľa oveľa viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Taliansko #priehľadné šaty #Dancing With The Stars

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...