Sexuálna terapia od Gillian Andersonovej! Presvedčí vás?

Americká herečka Gillian Anderson si zahrá v pripravovanom seriáli Sex Education. Spolu so 49-ročnou rodáčkou z Chicaga si v ňom zahrá aj anglický herec Asa Butterfield.

21.05.2018 00:00
Britská herečka Gillian Anderson vo vínovom... Foto: ,
Britská herečka Gillian Anderson.
debata

Sex Education sleduje príbeh Otisa Thompsona (Butterfield), spoločensky neohrabaného stredoškoláka, ktorý žije so svojou matkou (Anderson) – sexuálnou terapistkou. V obklopení manuálov, videí a únavne otvorených rozhovorov o sexe sa z Otisa neochotne stane odborník na problematiku, a tak sa rozhodne vo svojej strednej škole potajme poskytovať sexuálnu terapiu aj on.

Tvorkyňou dramédie, ktorej nakrúcanie odštartuje túto jar vo Veľkej Británii, je Laurie Nunn. O produkciu sa postará spoločnosť Eleven, Jamie Campbell, Joel Wilson a Ben Taylor budú výkonnými producentmi. Posledný menovaný sa pritom ujme aj réžie.

Gillian Anderson je známa najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Akty X (1993 – 2002), za čo získala Zlatý glóbus aj Primetime Emmy. Objavila sa aj vo filmoch Podoby lásky (1998), Akty X – Film (1998), Posledný škótsky kráľ (2006), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Akty X: Chcem uveriť (2008), Johnny English sa vracia (2011) či Sestra (2012). V rokoch 2013 – 2015 účinkovala v mysterióznom kriminálnom seriáli Hannibal, v období 2013 – 2016 si zahrala v sérii The Fall a v roku 2017 neskôr sa ukázala aj v projekte American Gods. V roku 2016 sa na televízne obrazovky vrátila ako Dana Scullyová v desiatej sezóne Aktov X, ktorá sa na obrazovky dostala takmer 14 rokov po poslednej epizóde deviatej série, pričom túto úlohu si zopakovala aj v tohtoročnej jedenástej sérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Gillian Anderson

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....