Zabijak John Wick a krásna Halle Berry k tomu? Vari ho nechce zabiť!

V pripravovanom filme John Wick: Chapter 3 si zahrajú aj americké herečky Halle Berry a Anjelica Houston.

24.05.2018 08:30
Herečka Halle Berry odhalila nohy v šatách Adaem. Foto: ,
Herečka Halle Berry na archívnom zábere.
debata

V tretej snímke zo série o zabijakovi v podaní Keanu Reevesa sa 51-ročná rodáčka z Clevelandu predstaví ako Sofia, zatiaľ čo postava jej o pätnásť rokov staršej kolegyne sa bude volať Riaditeľka (The Director).

Svoje úlohy si v snímke okrem Reevesa zopakujú aj Laurence Fishburne, Ian McShane a Lance Reddick. Nováčikmi v hereckom obsadení budú okrem spomínaných herečiek tiež Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman a Tiger Hu Chen.

Tretia snímka nadväzuje na udalosti z predchádzajúceho filmu. Po tom, ako John Wick zavraždí člena tajného združenia Vysoký stôl, čelí vylúčeniu z komunity zabijakov. Ocitne sa tak s odmenou 14 miliónov dolárov vypísanou na jeho hlavu a najkrutejšími zabijakmi a zabijačkami v pätách.

Režisérom filmu bude Chad Stahelski, ktorý stál aj za predošlými dvoma snímkami z rokov 2014 a 2017. O scenár sa postarali Chris Collins, Marc Abrams, Shay Hatten a Derek Kolstad. Ako producenti sa pod projekt podpíšu Basil Iwanyk, Erica Lee a spoločnosť 87Eleven Productions. Nakrúcanie projektu, ktorého premiéra je naplánovaná na 17. mája 2019, sa začalo v New Yorku a neskôr sa presunie aj do Maroka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #Keanu Reeves #John Wick #Anjelica Houston

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....