Drobná sa dočkala pocty od filmárov. Zaznie v novej podobe

Speváčke Emme Drobnej sa mimoriadne darí. S debutovým albumom boduje u fanúšikov a dokonca oslovila aj filmárov.

23.05.2018 13:46
debata
Speváčka Emma Drobná. Foto: Profimedia
Speváčka Emma Drobná v šatách z kolekcie Fera Mikloška predviedla odhalené dlhé nohy. Speváčka Emma Drobná.

Pieseň Try, ktorá sa ocitla na jej debute You should know, odznie hneď viackrát v novom česko-slovenskom filme pod názvom Dôverný nepriateľ. „Keď sme pesničku tvorili, netušila som, že by ju niekedy niekto použil do filmu. Keď som sa to dozvedela, veľmi som sa potešila a stále sa z toho teším, pretože sa mi námet filmu veľmi páči,“ uviedla k svojmu prvému filmovému hudobnému počinu aktuálna držiteľka titulu SuperStar.

Snímka Dôverný nepriateľ, ktorú režíroval Karel Janák a v ktorej hlavné role stvárnili Gabriela Marcinková a Vojtěch Dyk, si berie na mušku smart technológiu v podobe inteligentného domu budúcnosti. Dom v úlohe dokonalého spoločníka, naprogramovaný tak, aby sa staral o svoju majiteľku a splnil všetky jej túžby a potreby, sa nečakane obráti proti vlastnému stvoriteľovi.

Producenti filmu upozorňujú, že pieseň Emmy Drobnej nie je ich kalkulom a promo aktivitou, ale je súčasťou dramatického motívu filmu: „Aby pieseň čo najlepšie zapadla do príbehu, vykonali autori hudby malé úpravy v jej aranžmáne, čím ju začlenili do hudobného konceptu filmu.“

Progresívny hudobný remix skladby Try vytvoril slovenský producent Peter Pann. „Teší ma, že nielen v zahraničí, ale aj u nás vznikajú takéto filmy. Moja úloha bola dotvoriť hudbu do traileru. Zvolil som elektronický žáner s hip-hopovými prvkami, kde som vysamploval Emmušin spev,“ priblížil Pann.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #singel #skladba #titulná pieseň #Emma Drobná #Dôverný nepriateľ

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...