Aguilera aj Lovato vo väzení! Vyspievali (a vyvrieskali) sa z toho...

Americká speváčka Christina Aguilera zverejnila videoklip k singlu Fall in Line, ktorý naspievala so svojou kolegyňou Demi Lovato.

25.05.2018 10:00
Christina Aguilera (vľavo) a Demi Lovato Foto: ,
Speváčky Christina Aguilera (vľavo) a Demi Lovato počas vystúpenia so skladbou Fall In Line na vyhlásení cien Billboard Music Awards.
debata

V novinke, ktorú režíroval filmár a fotograf Luke Gilford, možno vidieť dve malé dievčatká hrajúce sa na lúke, ktoré unesú zamaskovaní a ozbrojení muži.

Z dievčat vyrastú práve Aguilera a Lovato, ktoré sú uväznené v podzemnom zariadení, kde ich mužskí strážnici nútia vystupovať. Speváčky sa však nakoniec oslobodia a dostanú sa opäť na povrch.

Skladba o tom, ako by ženy v tomto svete nemali zabúdať na svoju vnútornú silu, postaviť sa za seba a nepodriaďovať sa mužom, je ďalšou ukážkou z Aguilerinej očakávanej štúdiovky Liberation. Tridsaťsedemročná interpretka uvedie album na trh 15. júna.

Štúdiovka bude obsahovať 15 skladieb, z ktorých Aguilera predtým zverejnila piesne Accelerate (ft. Ty Dolla Sign a 2 Chainz) a Twice. Rodáčka z New Yorku ponúkla k singlu Accelerate, na ktorého texte, hudbe a produkcii spolupracoval Kanye West, aj videoklip od režisérky Zoey Grossman.

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Lovato #Christina Aguilera #klip #video

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...