Hviezda zo Superstar kedysi a dnes! Takto vyrástla famózna Mašková

Do finále speváckej šou Superstar zostáva ešte niekoľko týždňov. Víťazka, aspoň podľa speváckych výkonov, je však už dávno jasná. Tereza Mašková prevyšuje všetkých svojich kolegov.

25.05.2018 11:23
debata
zväčšiť Speváčka Tereza Anna Mašková v súťaži Česko... Foto: TV JOJ/TV Markíza
Tereza Anna Mašková Speváčka Tereza Anna Mašková v súťaži Česko Slovensko má talent (vľavo) a v Superstar.

Sympatická mladá speváčka s ružovými vlasmi sa blysla v televíznej šou už niekoľkými speváckymi výkonmi – azda najviac zarezonovalo jej podanie skladby One Night Only z muzikálu Dreamgirls.

Mašková sa však nevzala len tak z ničoho nič. Možno si to niektorí fanúšikovia talentových súťaží pamätajú, ale jej televízna „kariéra“ odštartovala už v roku 2010, keď sa zúčastnila v šou Česko Slovensko má talent.

Vtedy 14-ročná Mašková vyzerala ešte ako obyčajná školáčka, detský roztomilý imidž doplnili dva copíky po bokoch hlavy aj hanblivé vystupovanie pred publikom. Spevácky to však dokázala rozbaliť už vtedy a ohúrila aj Luciu Bílú či Jana Krausa v porote.

Porote padajú sánky aj pri súčasných výkonoch Maškovej – vidieť, že spevácky vyzrela a v rámci snahy presadiť sa na hudobnej scéne jej nepochybne pomohla aj zmena imidžu. Aj keby Superstar nevyhrala, rozhodne sa táto dáma nestratí. Porovnajte si jej spevácke výkony nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #spev #zmena #Česko Slovensko má talent #Superstar #Tereza Anna Mašková #hviezdy po rokoch

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...