Noel Czuczor o Milenkách: Vznikali s vášňou a bolo to vidieť

Herec Noel Czuczor ide z jedného televízneho projektu do druhého. Zahral si úlohu mladého milenca jednej zo seriálových Mileniek, ktorú stvárňovala Antónia Lišková, výraznú úlohu mal aj v seriáli Za sklom.

29.05.2018 00:00
debata

„Aj Milenky aj Za sklom, dva seriály, ktoré aktuálne televízie vysielali, považujem za unikátne projekty, aj kvalitatívne aj žánrovo. A mám radosť, že som sa k nim dostal,“ opísal herec.

Podľa jeho slov Milenky vznikali s veľkou vášňou, tvorcovia ho v prvej sérii dali dohromady s Antóniou Liškovou. „My sme sa predtým nepoznali, stretli sme sa a zoznámili až na kamerovej skúške, kde tvorcovia chceli otestovať, ako medzi nami funguje chémia. Vyšlo to a som za túto možnosť vďačný. Antónia je talentovaná a krásna žena a veľká profesionálka,“ vyjadril sa na margo svojej seriálovej kolegyne. Napriek náročnej logostike seriálu sa napokon všetko podarilo. „Ona často cestovala z Bratislavy do Ríma, ja som vtedy nakrúcal aj Za sklom, takže si práca vyžadovala viac plánovania. Obaja sme skočili hlavou rovno do vody, ale bol to skvelý zážitok.“

Jeho seriálová púť sa v Milenkách skončila prvou sériou. „Je mi trošku ľúto, že moja postava sa už v druhej sérii neobjavila, na druhej strane chápem, že každý príbeh sa musí vyvíjať dopredu. Ale ja som si potom seriál vychutnal ako divák, najmä kvôli dievčatám, pretože Milenky boli skvelo obsadený projekt.“

Už čoskoro sa Czuczor predvedie v ďalšej úlohe, zahrá si bulvárneho novinára v novinke z produkcie JOJ-ky s názvom Delukse.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Noël Czuczor #Za sklom #Milenky

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...