Posledné nakrúcanie? Stala sa zo mňa troska, vraví kráska z Hry o tróny

Premiéra je naplánovaná až na rok 2019, no herci z Hry o tróny pracovali na záverečnej série už v uplynulých mesiacoch. Emilia Clarke sa vraj emocionálne celkom zložila.

29.05.2018 10:00
Emilia Clarke Foto: ,
Herečka Emilia Clarke na premietaní filmu Solo: A Star Wars Story v New Yorku.
debata (2)

Predstaviteľka Dračej kráľovnej Daenerys Targaryen sa priznala v rozhovore pre Good Morning America, že jej lámalo srdce pomyslenie na to, že nakrúca tento projekt poslednýkrát.

„Stala sa zo mňa na pľaci emocionálna troska. Všetci ma upokojovali a hovorili mi, Emilia, je to v poriadku a ja som len odvetila, veď to je všetko posledný raz,“ opísala svoje reakcie.

Naznačila tiež divákom, že môžu očakávať veľké prekvapenie od jej seriálového charakteru. Práve nakrúcanie celkom záverečnej scény vraj odhalí postavu Daenerys v celkom novom svetle. „Zložilo ma to. Uvedomila som si, že toto bude tá posledná chuť, čo zostane v ústach divákov, aká vlastne Daenerys je,“ uviedla, no nepokračovala, čo má ďalej na mysli.

Záverečná, ôsma séria projektu Hra o tróny, by mala prísť na obrazovky budúci rok a bude mať len šesť epizód. Budú však dlhšie ako zvyčajné epizódy v minulých sériách.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Emilia Clarke #Hra o tróny #séria #posledná chvíľa

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...