Superstar už pozná 5 finalistov. Nedeľa opäť ukázala kvality Maškovej

Spevácka šou Superstar sa pomaly blíži k vyvrcholeniu - v nedeľu večer sa rozhodlo o top 5 finalistov, ktorí zabojujú o víťazstvo.

28.05.2018 16:01
debata (10)
zväčšiť TOP 5 finalistov šou Superstar - zľava: Karmen... Foto: TV Markíza
Karmen Pál Baláž, Tereza Anna Mašková, Eliška Rusková, Petr Borkovec a Jakub Pružinský TOP 5 finalistov šou Superstar - zľava: Karmen Pál Baláž, Tereza Anna Mašková, Eliška Rusková, Petr Borkovec a Jakub Pružinský.

Zostava do budúceho kola má ženskú prevahu – proti dvom spevákom sa postavia tri speváčky. Mužské pohlavie mohlo byť dokonca v ešte výraznejšej menšine, ak by sa štvorica porotcov nerozhodla vrátiť do hry prostredníctvom divokej karty Petra Borkovca.

Aj nedeľňajšie finále však ukázalo, že nad zvyškom zostavy výrazne vyčnieva speváčka Tereza Mašková. Divákov pri obrazovkách aj v štúdiu v nedeľu nadchla vlastnou verziou skladby Vyznanie od Mariky Gombitovej.

Zaujímavosťou je, že okrem skvelého spevu ukázala ružovovláska aj perfektnú slovenčinu. Práve nad ňou sa pozastavil aj Pavol Habera, ktorý nemohol uveriť, že Mašková nemá v žilách slovenskú krv. Zároveň veľmi jasne naznačil svoje predstavy o víťazke celej šou, keď uviedol, „ak ti už tento výkon nevyhrá Superstar, tak neviem, čo ešte musí prísť“.

V hre sú však ešte aj speváčky Karmen Pál-Baláž a Eliška Rusková a okrem spomenutého Borkovca aj Jakub Pružinský. O víťazovi sa rozhodne už o pár týždňov.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Superstar #Tereza Anna Mašková

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...