Hviezdy 1. Superstar v Chart Show. A prišla aj Schindlerová! Takto sa zmenili

Hviezdam talentových šou bolo venované stredajšie vydanie hudobno-zábavného programu Chart Show. Veľkým prekvapením bol spoločný návrat väčšiny z nich pred kamery.

07.06.2018 13:45
debata (2)
zväčšiť Moderátorka Adela Vinczeová v Chart Show... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová v Chart Show (tretia sprava) s bývalými účastníkmi prvého ročníka Superstar - zľava: Róbert Mikla, Miro Jaroš, Petra Humeňanská, Samuel Tomeček, Martina Schindlerová, Martin Kelecsényi a Tomáš Bezdeda. Moderátorka Adela Vinczeová v Chart Show (tretia sprava) s bývalými účastníkmi prvého ročníka Superstar - zľava: Róbert Mikla, Miro Jaroš, Petra Humeňanská, Samuel Tomeček, Martina Schindlerová, Martin Kelecsényi a Tomáš Bezdeda.

Po boku moderátorky Adely Vinczeovej, ktorá ešte v časoch prvého ročníka Superstar nosila priezvisko Banášová, sa objavili mená ako Tomáš Bezdeda, Miro Jaroš, ale aj Robo Mikla alebo Martin Kelecsényi. Azda najväčším prekvapením však bola účasť Martiny Schindlerovej.

Strieborná superstaristka, ktorú v prvom ročníku speváckej súťaže vo finále porazila Katarína Koščová, sa po pár rokoch snahy o presadenie na hudobnej scéne stiahla a venovala sa skôr súkromiu. Nedávno však média informovali o tom, že Schindlerová sa rozviedla a po odchode od manžela plánuje možno opäť skúsiť šťastie s hudbou.

zväčšiť Hviezdy prvého ročníka Superstar na zábere z... Foto: Roman Benický, archív Pravdy
Hviezdy prvého ročníka Superstar na zábere z roku 2004 na archívnych fotografiách Pravdy. Hviezdy prvého ročníka Superstar na zábere z roku 2004 na archívnych fotografiách Pravdy.

V stredajšom vysielaní relácie sa objavili tiež speváci ako Samuel Tomeček alebo Petra Humeňanská. Len pre porovnanie určite stojí za to pozrieť si jednotlivé spevácke tváre, ako sa zmenili za obdobie 14 rokov – presne toľko totiž uplynulo od chvíľ celonárodného ošiaľu okolo prvého ročníka Superstar (hoci finalové časti 1. ročníka Superstar odštartovali na obrazovkách v roku 2015, fotografie, ktoré prinášame, sú ešte z kastingov v roku 2014).

Na obrazovkách TV Markíza a TV Nova momentálne prebieha aktuálny ročník, ktorého finále sa odohrá už najbližšiu nedeľu.

Speváčka Martina Schindlerová na zábere z roku...
Spevák Samuel Tomeček na zábere z roku 2004...
+6Spevák Tomáš Bezdeda na zábere z roku 2004...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #Superstar #Chart Show #Adela Vinczeová #hviezdy po rokoch #Martina Schindlerová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....