Prišla vystrašená tínedžerka a potom... to, čo predviedla, ohúrilo celú sálu!

Popularita talentových a speváckych súťaží trvá už niekoľko rokov a zdá sa, že v najbližšom čase neplánuje ustať. V Amerike len pred pár dňami objavili nový talent.

13.06.2018 13:59
debata (4)
Mladá speváčka Courtney Hadwin na zábere... Foto: NBC
Mladá speváčka Courtney Hadwin na zábere televízie NBC. Mladá speváčka Courtney Hadwin na zábere televízie NBC.

Na kastingu do šou Amerika má talent sa objavila len 13-ročná Courtney Hadwin, ktorá svojím výkonom absolútne prekvapila a ohúrila porotu. Aj v jej prípade išlo o spev.

Na pódium prišla tínedžerka ešte ako hanblivé dievča, no akonáhle sa spustili tóny skladby, stal sa z nej iný človek. Hadwin sa zmietala v rytme hudby a predviedla hlas, ktorým zaskočila publikum aj porotu. Jeden z jej členov, Howie Mandel, ju prirovnal v Janis Joplinovej.

A práve Mandel urobil aj to, o čom sníva väčšina účastníkov talentových šou – stlačil takzvaný zlatý gombík. Vďaka nemu sa 13-ročná speváčka môže zúčastniť priamo v živých prenosoch talentovej súťaže, ktorá už niekoľko rokov láka k obrazovkám televíznych divákov.

Hadwin sa od šťastia rozplakala a dojatie neskrývali ani ďalšie členky poroty – speváčka Mel B a modelka a podnikateľka Heidi Klum. Chválami nešetril ani Simon Cowell.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #speváčka #porota #výkon #Amerika má talent

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....