Stále je o neho záujem! Kurt Russell si zahrá s mladými hviezdičkami

Americký herec Kurt Russell si zahrá v pripravovanom trileri s názvom Crypto.

21.06.2018 08:40
Kurt Russell Foto: ,
Herec Kurt Russell.
debata

V projekte o praní peňazí sa 67-ročný rodák zo Springfieldu v Massachusetts predstaví po boku hereckých kolegov Beaua Knappa, Lukea Hemswortha, Jeremieho Harrisa, Vincenta Kartheisera či kolegyne Alexis Bledel.

Indie snímka vzniká pod režisérskou taktovkou Johna Stalberga Jr., pre ktorého to bude jeho druhý celovečerný film. Za scenárom stoja Carlyle Eubank a David Frigerio, ktorí adaptovali pôvodný príbeh od Jeffreyho Ingbera. Frigerio sa spolu s Jordanom Yaleom Levineom pod projekt podpíše tiež ako producent. Výkonnými producentmi sú Michael J. Rothstein, Siena Oberman, Clay Epstein, Joseph Siprut, Shaun Sanghani a Zac Weinstein a ako koproducenti sa na projekte podieľajú Jon Keeyes, Russ Posternak a Jesse Korman. Snímku aktuálne nakrúcajú v štáte New York.

Crypto prinesie príbeh mladého agenta (Knapp), ktorý sa pri práci zameriava na boj s praním špinavých peňazí. Agent vyšetruje prípad korupcie a podvodu vo svojom odľahlom rodnom meste v štáte New York, kde žijú jeho otec (Russell) a brat (Hemsworth), ktorí sa pokúšajú udržať ich farmu v meniacom sa ekonomickom prostredí.

Mladý muž sa však čoskoro ocitne v nebezpečnom podsvetí, ktorého súčasťou sú tajomná obchodníčka z umením (Bledel), fanúšik kryptomeny a špiceľ (Harris) a skorumpovaný účtovník, ktorý robí ponuky za svojich nemilosrdných klientov (Kartheiser).

debata chyba
Viac na túto tému: #film #rola #Kurt Russell

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....