Pestúnka Fran sa šialeného účesu už zbavila! Aha, aká je z nej 60-nička

Herečka Fran Drescher sa celosvetovo preslávila vďaka seriálu Pestúnka Fran, v ktorom si zahrala hlavnú rolu.

21.06.2018 13:30
Fran Drescher Foto:
Herečka Fran Drescher v seriáli Pestúnka Fran.
debata

Jej výchovné metódy, ale aj šialený natupírovaný účes bavili svet v deväťdesiatych rokoch, seriál sa s veľkým úspechom vysielal v rokoch 1993 – 1999 a herečka do svojej úlohy Fran Fine pretavila svoje vlastné životné skúsenosti.

Herečka Fran Drescher na charitatívnom podujatí... Foto: Profimedia
Fran Drescher Herečka Fran Drescher na charitatívnom podujatí v New Yorku.

A hoci má na svojom konte aj mnohé filmy či ďalšie seriálové úlohy, jej pestúnku žiadna ďalšia rola neprekonala a tak pre divákov zostane zrejme už navždy zapísaná práve ako svojrázna Fran.

Výrazná tmavovláska medzičasom oslávila 60. narodeniny. Aktuálne sa ukázala na charitatívnom podujatí v New Yorku a na červenom koberci sa rozhodne nestratila. Jej úsmev nezostarol ani o deň, rovnako má stále iskru v očiach a srší z nej dobrá nálada. Jej svojský účes, ktorý nosila ako seriálová postava je už dávno preč, husté vlasy jej rozpustené padali na plecia. Ženské krivky zahalila do jednoduchých čiernych šiat a treba povedať, že 60-ročná seriálová hviezda vyzerala na jednotku.

A potešila aj svojich fanúšikov. V rozhovore pre magazín Entertainment Tonight povedala: „Ľudia ten seriál stále milujú. Je to až neuveriteľné.“ Ako dodala, so svojím exmanželom, Petrom Marcom Jacobsonom, ktorý spolu s ňou stál za slávnym seriálom, rokujú o možnom návrate pestúnky Fran na obrazovky. „Naozaj pracujeme na veľkom projekte,“ dala nádej všetkým obdivovateľom. Ako dodala, na to, aby prezradila ďalšie podrobnosti, nemá kompetencie.

Seriál jej v roku 1995 vyniesol cenu Emmy a vysielal sa vo vyše 90 krajinách sveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezdy po rokoch #Pestúnka Fran #Fran Drescher

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...