Dvojica hercov zo seriálu Doctor Who mieri do spoločného projektu

Škótsky herec David Tennant, ktorý je známy napríklad zo seriálu Doctor Who (2005), si zahrá v novom pripravovanom seriáli televízie BBC s názvom There She Goes.

22.06.2018 02:00
People-David Tennant Foto: ,
Herec David Tennant.
debata

Päťdielna komediálna dráma, ktorú odvysiela stanica BBC Four, sa zameria na deväťročné dievča Rosie s vážnymi vrodenými poruchami učenia a jej každodenný život. Štyridsaťsedemročný rodák z Bathgate stvárni otca hlavnej hrdinky.

Tvorcom projektu je Shaun Pye, ktorý sa pri jeho tvorbe inšpiroval vlastnými skúsenosťami s dcérou trpiacou chromozomálnou poruchou. Okrem Tennanta si v seriáli zahrá aj Jessica Hynes, ktorá sa s ním predstavila aj v troch epizódach spomínaného Doctora Who. Štyridsaťpäťročná herečka sa ujme roly matky Rosie, ktorú stvárni Miley Locke. O produkciu seriálu sa postará spoločnosť Merman. Nakrúcanie odštartuje v júli.

David Tennant v kultovom seriáli Doctor Who, známom aj ako Pán času, účinkoval v rokoch 2005 až 2010, pričom sa predstavil ako Desiaty Doktor. Zahral si tiež Bartyho Croucha Juniora vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), lovca upírov Petra Vincenta v remakeu hororovej komédie Fright Night (2011) alebo záporáka Kilgravea v seriáli Jessica Jones (2015). Predstavil sa aj v hlavných úlohách seriálov Single Father (2010), Broadchurch (2013 – 2017) a Gracepoint (2014).

debata chyba
Viac na túto tému: #Doctor Who #David Tennant

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...