Seriál, ktorý milovali aj Slováci, oslavuje! Takto sa zmenili jeho hviezdy

Jedným z amerických seriálov, ktoré s obľubou opakujú televízne stanice na Slovensku či v Česku, je rodinný sitkom Krok za krokom.

26.06.2018 11:42
Hviezdy seriálu Krok za krokom v čase... Foto:
Hviezdy seriálu Krok za krokom v čase najväčšieho úspechu seriálu.
debata

Príbehy početnej rodiny založenej predovšetkým na podpichovaní sa nevlastných súrodencov vydali tvorcom na 160 dielov, posledný z nich bol premiérovo vysielaný v USA presne pred 20 rokmi, 26. júna 1998.

Dej seriálu spočíva v mnohých zápletkách, často s mravoučným záverom, ktoré prináša manželstvo partnerov, z ktorých každý má z predchádzajúceho vzťahu tri deti.

Hlavné úlohy manželskej dvojice Lambertových stvárnili známy televízny herec Patrick Duffy, ktorého už predtým preslávila rola Bobbyho Ewinga v seriáli Dallas, a Suzanne Somers.

zväčšiť Herecká dvojica Suzanne Somers a Patrick Duffy... Foto: SITA/AP, Warner Bros. Television/
Herecká dvojica Suzanne Somers a Patrick Duffy ako manželia v seriáli Krok za krokom (v strede) a na civilných záberoch zo súčasnosti. Herecká dvojica Suzanne Somers a Patrick Duffy ako manželia v seriáli Krok za krokom (v strede) a na civilných záberoch zo súčasnosti.

Ďalšími hviezdami, vtedy ešte detskými hercami, boli napríklad Christine Lakin v podaní Al, Brandon Call alias J.T. alebo Staci Keanonová v úlohe Dany. V seriáli si tiež zahral Sasha Mitchell ako Cody Lambert. Predtým ho preslávili úlohy v béčkových akčných filmoch, medzi nimi aj séria Kickboxer.

Mnohí z hercov sa však už k herectvu nevrátili, alebo nakrúcali len sporadicky. To je prípad už spomenutého Brandona Calla, alebo Angely Watsonovej, ktorá stvárnila Danu Fosterovú.

Duffy sa na seriáli podieľal aj ako jeden z režisérov. Prvých 22 epizód, ktoré mali slušný divácky ohlas, bolo odvysielaných v roku 1991. Všetkých 160 dielov trvá dohromady 58 hodín 40 minút.

zväčšiť Herečka Christine Lakin na zábere zo seriálu... Foto: SITA/AP, Warner Bros. Television/
Christine Lakin Herečka Christine Lakin na zábere zo seriálu Krok za krokom (vľavo) a na zábere zo súčasnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #herci #Krok za krokom #hviezdy po rokoch

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....