Ano, šéfe! s Pohlreichom sa vracia na slovenské obrazovky

So začiatkom letných prázdnin sa na televízne obrazovky vracia program s českým šéfkuchárom Zdeňkom Pohlreichom.

03.07.2018 14:30
Zdenek Pohlreich Foto:
Diváci sa opäť stretnú so Zdeňkom Pohlreichom.
debata (1)

Na obrazovkách kanálu Prima PLUS uvidia diváci vždy v utorok večer program Ano, šéfe!, ktorý za posledné roky výrazne zmenil tvár gastronómie nielen v Česku.

Od roku 2009 Pohlreich navštívil desiatky reštaurácií. Okrem českých, aj niekoľko na Slovensku, v USA či Nemecku. Veľká časť z nich získala práve návštevou kuchárskeho šéfa nový impulz a dodnes patria medzi najvychytenejšie vo svojom regióne. Iné však už patria len minulosti, pretože poctivé podnikanie v gastronómii nie je také jednoduché, ako si možno mnohí mysleli. Vďaka programu Ano, šéfe! sa o tom presvedčili milióny divákov v Česku i na Slovensku.

Zdeněk Pohlreich v týchto týždňoch končí nakrúcanie poslednej premiérovej série Ano, šéfe! "Všetko má svoj začiatok, ale aj koniec. A ja si stojím za tým, že v najlepšom sa má prestať. Preto som rád, že mi Prima vyšla v ústrety a na konci sme sa dohodli. "Ano, šéfe“ mám určite spojené so svojim prvým stretnutím s televíznym svetom, ale tiež s niekedy až neuveriteľnými ľudskými príbehmi a osudmi. A na niektorých sa skutočne zabudnúť nedá,“ hovorí hlavný protagonista po deviatich rokoch nakrúcania programu.

Kvôli medzinárodným licenčným právam nemohla Prima hneď pri svojom vstupe na slovenský trh v januári 2017 ponúknuť tento svoj populárny program aj slovenským divákom, v súčasnosti už disponuje právami pre vysielanie Ano, šéfe! aj na Slovensku. Vždy v utorok večer, po 21.35 h, sa tak diváci na Prima PLUS budú môcť preniesť so Zdeňkom Pohlreichom za kulisy reštaurácií, spoznať ich fungovanie a rady, ako sa majú zlepšovať.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ANO #Zdeněk Pohlreich

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...