Hviezdy Mamma Mia! s členmi ABBA: Prišli len chlapi, takto vyzerajú!

Veľkolepé premiéry sa zväčša konajú v Los Angeles či Londýne, tentoraz to však celkom logicky bol Štokholm. Vo Švédsku sa predsa zrodili hity formácie ABBA.

13.07.2018 00:00
debata
zväčšiť Zľava: Producentka Judy Craymer, herci... Foto: Reuters, TT NEWS AGENCY
Christine Baranski, Stellan Skarsgard, Amanda Seyfried, skladateľ a pôvodný člen ABBA Bjorn Ulvaeus Zľava: Producentka Judy Craymer, herci Christine Baranski, Stellan Skarsgard, Amanda Seyfried, skladateľ a pôvodný člen ABBA Bjorn Ulvaeus, herci Pierce Brosnan, Lily James a ďalší člen ABBA Benny Andersson sa stretli v Štokholme.

V stredu sa v metropole Švédska stretli predstavitelia muzikálu Mamma Mia: Here we go again a dvojica pôvodných členov pravdepodobne najslávnejšej severskej formácie všetkých čias. Nechýbali mladé herečky Lily James či Amanda Seyfried, ale aj Pierce Brosnan alebo Stellan Skarsgard.

S hollywoodskymi hviezdami sa ešte popoludní na novinárskej tlačovke a foto-termíne stretli aj páni Bjorn Ulvaeus a Benny Andersson, ktorí tvorili mužskú polovicu známej skupiny.

Členovia skupiny ABBA - zľava: Bjorn Ulvaeus,... Foto: Profimedia
Bjorn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Anni-frid Lyngstad a Benny Andersson Členovia skupiny ABBA - zľava: Bjorn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Anni-frid Lyngstad a Benny Andersson.

Vo filmovej novinke, ktorá má premiéru v slovenských kinách o týždeň vo štvrtok 19. júla, sa ďalej rozvinie príbeh hlavnej hrdinky Donny. Tú si v prvom filme zahrala Meryl Streep, tentoraz sa však dej vracia v čase a spomína na Donninu mladosť. Postavu tak stvárnila Britka Lily James.

Na filmovom plátne sa síce Streep objaví tiež, ale mali by ťo byť len nastrihané flashbacky z prvého filmu. Prekvapením pre mnohých fanúšikov ABBY, ale aj muzikálu bude nepochybne účasť herečky a speváčky Cher.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #návrat #muzikál #ABBA #Štokholm #herci #Mamma mia!

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...