Kritici zniesli Mamma Mia! pod čiernu zem. Jej blond krásky chcú návrat!

Kritici sú neúprosní, pokračovanie filmu Mamma Mia! je skrátka nepodarené, zhoduje sa väčšina. Ale jeho hlavné predstaviteľky aj tak už špekulujú o treťom príbehu.

21.07.2018 00:00
Herečky Lily James (vľavo) a Amanda Seyfried... Foto: ,
Herečky Lily James (vľavo) a Amanda Seyfried spoločne počas rozhovoru pre reláciu BUILD.
debata (3)

Reč je o Lily Jamesovej a Amande Seyfriedovej, ktorí si vo filme s podtitulom Here we go again zahrali. Kým druhá sa vrátila ako dcéra hlavnej hrdinky z prvého filmu v podaní Meryl Streepovej, druhá je vlastne jej mamou, teda Meryl Streepovou, akurát ju hrá v mladosti – v príbehu, ktorý sa odohráva v rozprávaní a v spomienkach.

Počas návštevy relácie BUILD sa obe herečky zhodli, že by sa rady stretli v treťom filme. „Strašne rada by som si s Lily zahrala v Mamma Mia! 3, ale asi by to bolo čudné. Nemalo by to zmysel, všakže,“ uviedla Amanda Seyfried na margo ich rodinného prepojenia.

Herečky Lily James (vpravo) a Amanda Seyfried... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lily James (vpravo) a Amanda Seyfried Herečky Lily James (vpravo) a Amanda Seyfried spoločne počas rozhovoru pre reláciu BUILD.

James sa však vynašla a uviedla, že si vždy myslela, že by bolo skvelé, ak by sa deti mohli kamarátiť s ich vlastnými rodičmi – respektíve s ich verziou v mladosti. „Bola by paráda vrátiť sa späť niekam do sedemdesiatych rokov a mohli by sme byť kamošky – síce mama a dcéra, ale kamošky. Niečo ako Návrat do budúcnosti,“ zavtipkovala si s poznámkou na známy hollywoodsky sci-fi film.

Muzikál s hitmi ABBA sa hrá od štvrtka aj v slovenských kinách. Urobiť si názor, či sa naozaj tak nepodaril v porovnaní s prvým filmom, si môžete (ale aj nemusíte) urobiť sami.

Spisovateľka Evita Urbaníková bola aj...
Zľava: Moderátorka Nora Beňačková, speváčka...
+16Herec Róbert Halák a jeho partnerka Katka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Seyfried #kritika #návrat #rola #Lily James #Mamma mia!

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...