Bude z Deadpoola gay? Reynolds tvrdí, máme povolenie na všetko

Úspech dvojice filmov Deadpool vychádza nielen z toho, že ide o známeho komiksového hrdinu. Je to tiež vydarená adaptácia, plná humoru, ktorý iným snímkam chýba.

23.07.2018 09:00
Herec Ryan Reynolds na akcii Comic-Con v San... Foto: ,
Herec Ryan Reynolds na akcii Comic-Con v San Diegu.
debata

Ohýbanie žánrových pravidiel vo filmoch o Deadpoolovi by mohlo byť zdrojom toho, že z hlavného hrdinu by sa vykľul bisexuál či homosexuál. Na známej konferencii Comic-Con, kde sa prezentujú hviezdy súčasných aj budúcich projektov z komiksového univerza, to naznačil hlavný predstaviteľ a producent Ryan Reynolds.

„Skutočne si myslím, že toto komiksové univerzum potrebuje ukazovať a odrážať svet vo viacerých uhloch,“ uviedol. „Skvelá vec na Deadpoolovi je to, že môžeme robiť veci, ktoré sa v iných komiksových adaptáciách nedejú,“ pokračoval 41-ročný Reynolds.

Priznal, že najmä prostredníctvom postavy Wada Wilsona, ktorý je alter-egom Deadpoola, by chcel možno v budúcnosti ukázať viac aj v oblasti sexuality hlavného hrdinu.

Vo filme Deadpool 2 tvorcovia predstavili prvý gay charakter – išlo o postavu Negasonic, ktorú stvárnila herečka Brianna Hildebrand a na plátne sa objavovala aj v spoločnosti svojej partnerky. Už pri premiére Reynolds hovoril o tom, že by o sexualite Deadpoola chcel zobraziť toho viac.

Keď sa ho opýtali, ako vysvetlí lásku hlavného hrdinu k jeho partnerke Vanesse, ak chce z neho následne urobiť gaya, odpovedal veľmi pragmaticky. „Deadpool nemiluje Vanessu preto, lebo je žena – on ju miluje za to, že to je ona a za to, aká je.“

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #gay #postava #scenár #Ryan Reynolds #Deadpool

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...