Takto sa predvádzajú v X Factore! Robbie Williams a jeho manželka už porotcujú

V Británii odštartovali kastingy populárnej šou X Factor, ktorá sa teší enormnému diváckemu záujmu.

24.07.2018 16:14
debata

A jej popularita túto sezónu zrejme ešte porastie. Členom poroty sa totiž stal slávny spevák a niekdajší člen kapely Take That, Robbie Willliams. A po jeho boku sa ako porotkyňa na súťažiacich usmieva aj jeho krásna manželka, herečka a moderátorka Ayda Field (39). Svojrázny manželský párik, ktorý spoločne vychováva dvoch potomkov, si vďaka šou príde aj na slušné peniaze.

Ako pred časom písal britský The Mirror, ich honorár za účinkovanie v šou má byť rovných 10 miliónov libier. Zamilovaná dvojica v šou nahradila porotcov v zložení producent Louis Walsh a speváčka Nicole Scherzinger. Ako porotcovia sa v aktuálnej sérii šou predvedú Simon Cowell a Louis Tomlinson, ktorý sa preslávil ako člen skupiny One Direction. Práve Robbie Williams s manželkou sa stal prvým párikom, ktorý sa v šou predvádza spoločne v pozícii porotcov.

V minulosti už v britskom X Factore sedel na porotcovskej stoličke Gary Barlow, bývalý kolega Robbieho Williamsa z Take That.

Ayda Field si na jeden zo svojich prvých dní v pozícii porotkyne obliekla efektné biele sako s výraznými volánmi, po boku svojho slávneho manžela sa s úsmevom venovala zástupu čakajúcich fanúšikov počas úvodných kastingov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robbie Williams #X Factor

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...