Vtipný Šoko bude baviť divákov JOJ-ky, začína už o pár dní

Televízia JOJ uvedie novú zábavnú talkšou Päťka. V hlavných úlohách sa v nej predstavia komici Juraj „Šoko“ Tabaček, Stano Staško, Lukáš Púchovský a Tomáš Hudák.

31.07.2018 16:20
debata

Letnú programovú štruktúru TV JOJ oživí v auguste nová zábavná talkšou Päťka. Ako uviedol v pondelok portál medialne.sk, televízia novinku po prvý raz zaradí do vysielania vo štvrtok 9. augusta o 22:00. Relácia by mala mať pritom vyhradený hodinový priestor a vysielať by ju mali v týždennej periodicite.

MALU som dostal od @moniqua5monika Dakujeeem... #mojegorale najvác...

A post shared by Juraj Tabaček (@durosoko) on

Podtitul novej šou znie „štyria na jedného“. Jej náplň budú totiž tvoriť štyria slovenskí komici, Juraj „Šoko“ Tabaček, Stano Staško, Lukáš Púchovský a Tomáš Hudák, ktorí budú vtipne spovedať známu celebritu, pričom ju vtiahnu aj do svojich hereckých improvizácií.

Štvorica komikov spolupracovala od vlaňajška aj na rozhlasovom formáte Od veci_FM na Rádiu_FM, kde bol účinkujúcim aj Ludwig Bagin. Od veci_FM malo krátko na to aj televíznu verziu na Dvojke. Zabávačov v rovnakej zostave poznajú aj diváci a diváčky stand-up comedy show Silné reči, ktorú zas minulý rok etablovala do televízneho vysielania TV JOJ.

debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #päťka

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...