Šou Milujem Slovensko má nových kapitánov! Nahradia Vinczeovú a Dangla

Na televíznych obrazovkách odštartuje šou Milujem Slovensko 7. septembra s novými kapitánmi súťažiacich tímov a moderátorom Martinom Nikodým.

01.08.2018 11:05
Milujem Slovensko Silvester Foto:
V šou Milujem Slovensko doteraz proti sebe stáli tímy Adely Vinczeovej a Daniela Dangla.
debata (4)

V piatok večertak nebude chýbať na televíznych obrazovkách obľúbená slepá mapa, jeho veličenstvo puk, narodeninové prekvapenie, dobrá hudba a moderátor Martin Nikodým, ktorý odštartuje spolu s novými kapitánmi už siedmu sezónu programu RTVS, Milujem Slovensko.

Stanislava Kašperová a Juraj Šoko Tabaček ako... Foto: RTVS
Stanislava Kašperová a Juraj Šoko Tabaček Stanislava Kašperová a Juraj Šoko Tabaček ako noví kapitáni šou Milujem Slovensko.

Pri výbere nových kapitánov tvorcovia programu Milujem Slovensko vsadili na nové mladé tváre. Jednou z nich je herec, humorista a komik zo Žiliny Juraj Šoko Tabaček, ktorý už niekoľko rokov ľudí baví svojimi sólovými vystúpeniami po celom Slovensku. Okrem toho je súčasťou divadelno-improvizačnej skupiny troch hercov „3T“ alebo „Tri Tvorivé Tvory“.

Jeho súperkou bude hviezda prešovského Divadla Jonáša Záborského – herečka Stanislava Kašperová. Rodáčka z Rimavskej Soboty v sebe nezaprie temperament. Diváci RTVS si ju môžu pamätať aj ako hlavnú postavu filmu Ľúbi neľúbi, ktorý vznikol na motívy románu Jane Austenovej v rámci cyklu Nesmrteľní.

Juraj Šoko Tabaček ako nový kapitán šou Milujem... Foto: RTVS
Juraj Šoko Tabaček Juraj Šoko Tabaček ako nový kapitán šou Milujem Slovensko.

"Milujem Slovensko je divácky veľmi obľúbený zábavný program už niekoľko sezón. V nových častiach sme sa rozhodli dať šancu mladým talentovaným ľudom. Vybrali sme si skvelého komika Juraja Šoka Tabačeka a populárnu herečku z prešovského divadla Stanku Kašperovú. Pevne veríme, že mladí kapitáni vytvoria skvelú atmosféru v televíznom štúdiu, ktorá sa prenesie aj na televízne obrazovky,“ uviedol programový riaditeľ RTVS Marek Ťapák.

Stanislava Kašperová ako nová kapitánka šou... Foto: RTVS
Stanislava Kašperová Stanislava Kašperová ako nová kapitánka šou Milujem Slovensko!

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Nikodým #Milujem Slovensko #Juraj Šoko Tabaček #Stanislava Kašperová

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...