K Twiins-kám pribudli ďalšie celebrity! Na Farmu príde Brychtová, Šmahel a ďalší

V pondelok televízia Markíza odhalila prvé dve súťažiace spomedzi známych tvárí, ktoré si zasúťažia v reality šou Farma.

01.08.2018 14:28
Moderátorka Katarína Brychtová tiež dorazila na... Foto:
Moderátorka Katarína Brychtová tiež mieri na Farmu.
debata (4)

Išlo o 32-ročné speváčky Veroniku Krúpa Nízlovú a Danielu Nízlovú, ktoré sú známe ako Twiins-ky. V stredu televízia zverejnila aj zvyšné známe mená, s ktorými sa diváci budú už v septembri stretávať práve v spomínanej relácii.

Okrem dua TWiiNS to bude Silvia Šuvadová, Martin Šmahel, Ibrahim Majga, Katarína Brychtová a Robo Mikla. Desiata séria tak dostane pre divákov celkom nový nádych, televízia sľubuje reštart celej šou. Farma X privíta súťažiacich do obnoveného formátu, budú si musieť vybudovať novú farmu celkom od základov.

Fitness tréner Martin Šmahel. Foto: Jan Vlk Dreamwolf
Martin Šmahel Fitness tréner Martin Šmahel.

Zmena sa pred časom udiala aj na poste moderátorky relácie. Namiesto Kvety Horváthovej, ktorá vo formáte pôsobila od jeho začiatku celých deväť sezón, sa v desiatej, koncepčne celkom novo vystavanej sérii, na obrazovkách objaví komička Eva Kramerová alias Evelyn.

Herečka Silvia Šuvadová. Foto: Daniel Kaplavka /STAR production
Silvia Šuvadová Herečka Silvia Šuvadová.

Ako to bude na novej farme vyzerať? „Na novej Farme už nebude najväčšou prekážkou robota ani šrot zdieľaný s prasiatkami či dojenie nervóznych kráv. Sú to predsa len veci, ktoré sú normálne, len sme ich s pokročilou dobou akosi zabudli robiť. Najväčšou prekážkou na farme bude sociálny status. Je to niečo, čo zažívame denno denne aj v našich vlastných životoch. Rozdelenie ľudí na privilegovaných a neprivilegovaných, na mocných a obyčajných. Na bohatých a chudobných,“ uvádza sa na facebookovej stránke relácie Farma.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #farma #Markíza #Katarína Brychtová #Martin Šmahel #Robo Mikla

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....