Mórová sa vám ako zvodná jazdkyňa zapáči! Nezaostávajú ani jej kolegyne z Talentu

Šou Česko Slovensko má talent už láka svojich divákov. Tváre nadchádzajúcej 7. série neváhali "zmeniť" svoje podoby, tento raz si tvorcovia upútavky na šou zašli pre inšpiráciu do cirkusového prostredia.

06.08.2018 16:00
debata (1)

V upútavke sa tak divákom predstavujú v rôznych cirkusových kostýmoch – Jaro Slávik sa prezliekol za kúzelníka, Jakub Prachař za šaša, Diana Mórová je artistka a jazdkyňa a Marta Jandová sa prevtelila do krotiteľky šeliem. Moderátori Lujza Garajová Schrameková a David Gránský sa zhostili úloh principálov.

Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v... Foto: JOJ
Diana Mórová Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v upútavke na šou Česko Slovensko má talent.

Dámy siahli po zvodných kostýmoch, v ktorých sa postavili pred kameru v známom cirkuse Humberto v Olomouci. Nakrúcanie pod šapitó nebolo vôbec jednoduché, teploty sa totiž šplhali až k štyridsiatim stupňom Celzia.

Mórovú, Jandovú a Garajovú Schramekovú na ich cirkusové vystúpenia pripravovali kostyméri a maskéri asi hodinu a pol. O kostým „krasojazdkyne“ Diany Mórovej sa postaral návrhár Boris Hanečka. Páni sa pred kamery chystali predsa len o čosi kratšie, ich líčenie a obliekanie trvalo asi hodinu.

Marta Jandová ako krotiteĹka šeliem  v upútavke... Foto: JOJ
Marta Jandová Marta Jandová ako krotiteĹka šeliem v upútavke na šou Česko Slovensko má talent.

V upútavke na šou si okrem hercov zahrali aj umelci z cirkusu, vrátane jeho riaditeľa, Hynka Navrátila a jeho dvoch synov. V záverečnej scéne sa predviedlo 30 ľudí v spoločnej choreografii.

Lujza Garajová Schrameková ako cirkusový... Foto: JOJ
Lujza Garajová Schrameková Lujza Garajová Schrameková ako cirkusový principál v upútavke na šou Česko Slovensko má talent.

Šou Česko Slovensko má talent, ktorá odštartuje na JOJ-ke 1. septembra, ponúkne 14 častí, následne televízia odvysiela semifinále a finále naživo. Ako moderátori sa predvedú Lujza Garajová Schrameková a David Gránský, v pozícii porotcov diváci uvidia Jara Slávika, Jakuba Prachařa, Dianu Mórovú a Martu Jandovú.

Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v...
Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v...
+3Marta Jandová ako krotiteĹka šeliem  v upútavke...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Jandová #Diana Mórová #Česko Slovensko má talent #Lujza Garajová Schrameková

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...