Okolo Koleníka sa Mauréry točí stále! Páči sa vám viac ako jeho manželka či sestra?

Dvojica hercov Ján Koleník a Zuzana Mauréry sa predvedie v novej rozprávke Keď draka bolí hlava aj v nových častiach seriálu Oteckovia.

08.08.2018 00:00
debata

Ján Koleník (38) už niekoľko týždňov poctivo „zarezáva“ v Oteckoch na Markíze, diváci ho v seriáli uvidia už na jeseň. Herec, ktorý bol dlhé roky spojený s JOJ-kou, sa ako brat postavy, ktorú hrá Zuzana Mauréry, predvedie na obrazovke Markízy. A hoci nebude oteckom v doslovnom zmysle, detí okolo seba bude mať neúrekom. Ako slobodný dobrodruh totiž bude pomáhať svojej seriálovej sestre v škôlke. Dvojica Mauréry – Koleník tak dostane pred kamerami väčší priestor. Herec sa už usmieva na mnohých záberoch zverejnených na Instagrame Oteckov, kedy pózuje nielen so seriálovou sestrou, ale aj s novými kolegami či deťmi, ktoré bude mať na starosti v škôlke.

Osud tak Koleníka po krátkom čase opäť zviedol dohromady práve so Zuzanou Mauréry (49). S ňou sa herec postavil aj pred kamery kinorozprávky s názvom Keď draka bolí hlava – Koleník ako kráľ Juraj, udatný, ale veľmi vznetlivý bojovník. A Mauréry ako jeho manželka.

Obaja herci si zahrali aj v jojkárskom Paneláku, vtedy ich však žiadny špeciálny vzťah pred kamerami nespájal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #Zuzana Mauréry #Oteckovia #Keď draka bolí hlava

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...