Komička McKinnon šokovala, predviedla parádny rap v maďarčine!

Robiť si žarty z toho, že väčšina americkej populácie nezvláda cudzie jazyky, nie je síce nič výnimočné. Ale herečka a komička Kate McKinnon vzala mnohým vietor z plachiet.

07.08.2018 12:15
Kate McKinnon Foto: ,
Kate McKinnon na premiére filmu Špión, ktorý ma dostal v Los Angeles.
debata

Dôvod na to poskytla počas návštevy talk-šou Jimmyho Fallona, v ktorej predstavila novinku Špión, ktorý ma dostal. Väčšina akčnej komédie, v ktorej si zahrala s herečkou Milou Kunisovou, sa nakrúcala v neďalekej Budapešti.

Tridsaťštyriročná McKinnon prezradila, že „maďarčina je druhý najťažší jazyk, ktorý si môže anglicky hovoriaci človek vybrať na to, aby sa ho naučil“. Ona sa o to pokúšala takmer celý čas nakrúcania a priznala, že z reči toho veľa nepochytila. Po celý čas ju však na nakrúcanie vozil člen štábu Erik a práve on sa zaslúžil o to, že sa herečka naučila rapovať jeden z kultových rapových hitov 90-tych rokov. Ako inak, v maďarčine.

Ide o skladbu Yozsefváros od Animal Cannibals a ako by to bolo, ak by hviezdnu hosťku Fallon nepožiadal, aby svoje umenie predviedla. Blondínka vzala do rúk mikrofón a spustila bezmála minútovú rapovú pasáž v maďarskom jazyku.

Herečka sa vďaka tomu ocitla aj v správach v susednom Maďarsku, kde niektoré médiá informovali o tom, čo urobila v slávnej televíznej talk-šou. Pod videom na Youtube sa objavuje tiež mnoho príspevkov v diskusii, ktoré nadšene komentujú nielen snahu, ale aj samotný výsledok. Aj maďarskí užívatelia chvália McKinnonovú za výslovnosť a schopnosť naučiť sa rapový text, ktorý je pre mnohých z nich symbolom mladých čias.

Mila Kunis (vľavo) a Kate McKinnon na premiére...
Mila Kunis na premiére filmu Špión, ktorý ma...
+5Ivanna Sakhno na premiére filmu Špión, ktorý ma...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jimmy Fallon #herečka #rap #maďarčina #Kate McKinnon

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...