Plakala od šťastia! Lesbička Ruby Rose chce byť vzorom pre mladých

Diváci ju už čoskoro budú môcť vidieť v akčnom sci-fi horore MEG: Hrozba z hlbín, ale herečka a modelka Ruby Rose sa už teší na novú rolu.

10.08.2018 08:30
debata (4)
Herečka a modelka Ruby Rose na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka a modelka Ruby Rose na premiére filmu The Meg. Herečka a modelka Ruby Rose na premiére filmu The Meg.

Niekdajšia tvár kozmetickej značky Maybelline a hviezda seriálu Orange is the new black sa objaví v úlohe Batwoman (Netopierej ženy), o ktorej by mal vzniknúť samostatný seriál. Pôjde pritom o prvú otvorene homosexuálnu postavu superhrdinu, aká sa v televíznom či filmovom prostredí objavila.

Samotná Rose je v súkromnom živote homosexuálne orientovaná a počas nedávnej návštevy talk-šou Jimmyho Fallona prezradila, že po potvrdení projektu začala spontánne plakať a nedokázala prestať.

Herečka a modelka Ruby Rose na premiére filmu...
Herečka Li Bingbing prišla tiež na premiére...
+6Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley...

„Keď som vyrastala, pri pozeraní televízie som nedokázala nájsť žiaden vzor, nikoho, s kým by som sa dokázala identifikovať. Tobôž nie superhrdinu,“ uviedla v televíznom štúdiu.

Otázku sexuality superhrdinov, ktorí sú pre mnoho divákov vzorom, tento rok už do centra pozornosti dostal aj film Deadpool 2. Jedna z jeho postáv, mimochodom tiež ženského pohlavia, sa vo filme objavuje ako lesbička a objavuje sa v scéne, v ktorej sa otvorene hlási ku svojej partnerke. Podľa zástupcov organizácií pre zlepšenie postavenia LGBTI ľudí v spoločnosti, sú podobné momenty v komečrných projektoch a popkultúre veľmi dôležité.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #film #seriál #homosexuálna orientácia #Ruby Rose #Batwoman

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...