Wau! 47-ročná Jesenská na párty JOJ-ky žiari a to ste ju nevideli v bikinách

Tak tomu by veril málokto. Moderátorku Katarínu Jesenskú poznajú slovenskí diváci veľmi dobre a už dlhé roky. Ale málokto by si pomyslel, koľko vlastne táto dáma má rokov.

16.08.2018 12:14
debata (5)
Moderátorka Katarína Jesenská je tvárou relácie... Foto: Profimedia
Moderátorka Katarína Jesenská je tvárou relácie Na chalupe. Moderátorka Katarína Jesenská je tvárou relácie Na chalupe.

Jesenská sa udržiava v príkladnej forme. Je stále štíhla, má príťažlivú postavu a dlhé nohy. V tvári aj vďaka typickému úsmevu pôsobí často ako dievčatko. Pôvabná tvár televízie JOJ však oslávila už 47. narodeniny a veruže jej môže závidieť aj nejedna mladšia dáma.

Nehovoriac o tom, že má skvelú formu aj keď sa vyzlečie – dôkazom toho sú zábery na Instagrame, kde sa Jesenská podelila o momentky z tohtoročnej letnej dovolenky. Výsledok môžete vidieť nižšie.

Katarína Jesenská sa objavila aj v stredu večer na akcii televízie z Koliby, ktorá sa konala na nábreží Dunaja v jednom z luxusných hotelov. Zástupcovia JOJky predstavovali nové programy a ťaháky jesennej vysielacej sezóny.

47-ročná blondínka je na obrazovkách tvárou relácie Na chalupe, ktorá bude pokračovať novými epizódami. Návrat ohlásila šou Česko Slovensko má talent, ale JOJ-ka chystá aj nové seriálové projekty. Napríklad komediálny seriál Som mama či sitkom Ministri.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #forma #párty #Joj #Katarína Jesenská #Na chalupe

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...