Boj o kuchárske prvenstvo opäť štartuje. Kto uvarí lepšie? Zimnýkoval?

Televízia JOJ uvedie v pondelok premiérovú časť 7. série kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.

20.08.2018 10:00
Milan Junior Zimnýkoval Foto:
Milan Junior Zimnýkoval v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.
debata

Úlohou súťažiacich bude i tentoraz v časovom limite uvariť čo najlepšie jedlo a poraziť tak súperov. Do šou sa pritom môžu prihlásiť len dvojice, ktoré spájajú určité rodinné väzby – rodič a dieťa, svokra a nevesta, krstná mama a krstná dcéra a podobne.

Pointou relácie pritom je, že variť môžu len deti, ich starší spolubojovníci im majú iba verbálne pomáhať. Po odhalení tajnej ingrediencie následne uvaria jeden z desiatich vlastných receptov, ktoré tvorcom šou zaslali, keď sa do nej prihlasovali. Víťazná dvojica nakoniec okrem finančnej výhry postúpi do boja proti ďalším súťažiacim.

Jedlá súťažiacich bude vždy hodnotiť jeden z trojice ostrieľaných špecialistov – Zuzana Sabolová, Martin Korbelič a Marek Ort a moderátorsky šou opäť zastreší Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Jednými z najznámejších tvárí doterajších sérií Moja mama varí lepšie ako tvoja boli Dávid a Vilo Habovci či dvojica Ivan Rusina a František Sedlák, ktorá sa udržala až v 90. častiach šou. „Sme zvedaví, čím nás naši súťažiaci tentoraz prekvapia a či príde niekto, kto porazí našich doterajších rekordérov,“ uviedla hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #súťaž #Milan Zimnýkoval #štart #séria #Moja mama varí lepšie ako tvoja

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...