Majsterka v podvodoch? Zellweger sa chystá na seriálovú rolu

Americká herečka Renée Zellweger si zahrá v pripravovanom seriáli What/If spoločnosti Netflix.

20.08.2018 11:17
Renee Zellweger Foto: ,
Herečka Renee Zellweger na premiére filmu Same Kind of Different As Me v Madisone.
debata

Projekt Mikea Kelleyho bude trilerovou antológiou, ktorá sa zameria na reťazové reakcie vyvolané neprijateľnými činmi, ktoré začnú robiť slušní ľudia.

Každá sezóna seriálu sa bude venovať inému morálnemu príbehu inšpirovanému kultúrne dôležitým zdrojovým materiálom a silou jedného osudového rozhodnutia, ktoré zmení smer celého života, píše filmový portál Deadline.

Prvá desaťdielna séria sa zameria na dvoch novomanželov, ktorí príjmu eticky riskantný návrh mocnej ženy Anne (Zellweger), aby si zabezpečili veľmi potrebné peniaze. Anne je vypočítavá a nepredvídateľná obchodníčka zo San Francisca. Je charizmatická, zvodná, príťažlivá a ak sa jej to hodí, tak aj zraniteľná. Je však aj majsterkou v podvodoch, ktorá skrýva veľa zničujúcich tajomstiev.

Kelly sa postará o scenár, zatiaľ čo Phillip Noyce bude režírovať prvé dve epizódy. Produkcie sa ujmú spoločnosti Page Fright, Atlas Entertainment a Compari Entertainment v spolupráci s Warner Bros. Television. Kelley, Noyce, Melissa Loy, Alex Gartner, Charles Roven, Robert Zemeckis, Jack Rapke a Jackie Levine sa pod projekt podpíšu ako výkonní producenti.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #netflix #Renée Zellweger

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...