Nikodým si spieva už aj na záchode! Tvoja tvár? To je fakt šoubiznis, tvrdí

Na divácky úspech je pravdepodobne odsúdená aj pripravovaná, už štvrtá séria šou Tvoja tvár znie povedome. Tentoraz si v nej otestuje hranice vlastných možností aj moderátorka Jasmína Alagič či herečka Zuzana Haasová.

22.08.2018 11:42
debata
Moderátor Martin Nikodým si vyskúšal... Foto: TV Markíza
Moderátor Martin Nikodým si vyskúšal "veľký šoubiznis". Moderátor Martin Nikodým si vyskúšal "veľký šoubiznis".

Už tradične si zástupcovia televízie Markíza vybrali osmišku súťažiacich, ktorý sa týždeň čo týždeň bude prezliekať a maskovať za známe hudobné mená, aby v sprievode tanečníkov a kapely predviedli hudobné číslo večera. Ako prezradila tvorcovia šou na utorňajšom stretnutí s médiámi, dve epizódy sú už nakrútené. Štart relácie je naplánovaný na nedeľu 9. septembra.

Kým porota sa vracia len s malou obmenou, Juraja Tabačeka nahradil Andrej Bičan, mená účinkujúcich zaujímajú divákov najviac. Okrem spomenutých sa medzi nimi objavil napríklad aj moderátor Martin Nikodým. Toho ponuka zo Záhorskej Bystrice potešila a prvé týždne práce na šou nadchli.

Herečka Mary Bartaloš.
Moderátorka Jasmína Alagič.
+11Herečka Zuzana Haasová predvedie svoje spevácke...

„Keď sme dotočili prvý diel, tak som prišiel za režisérom Pepem Majeským a hovorím mu, tak toto je vlastne ten šoubiznis,“ opísal svoje pocity pre Pravda.sk Nikodým. „Je to niečo neuveriteľné. Zažil som už veľa, ale táto šou, so všetkými kostýmami, maskami, neuveriteľnými ľuďmi, ktorých divák nevidí, ktorí stoja v zákulisí a tvrdo pracujú, to je fakt neuveriteľné. Kostyméri, maskéri, všetci tí tanečníci – my sa musíme naučiť jedno číslo, ale oni pripravia desiatky kostýmov, odtancujú desiatky hodín a celý program. Je to naozaj veľká šou,“ pokračoval moderátor, ktorého diváci poznajú najmä zo šou Milujem Slovensko.

Momentálne sa namiesto znalostí o rodnej krajine sústreďuje viac na znalosť textov pesničiek či odpozorovanie gest a pohybov hudobných hviezd. Trénuje vraj takmer všade. „V aute, doma, na záchode, stále si spievam. Tvoja tvár znie povedome poznamenáva absolútne celú rodinu. Keďže máte týždeň na to, aby ste pesničku naučili, snažíte sa ju intenzívne dostať do hlavy – musia ju počúvať všetci okolo. Všetky, ktoré nacvičujem, spievajú so mnou moje deti a celá rodina dobre vie, na čo sa chystám,“ opísal Nikodým.

zväčšiť Zostava súťažiacich štvrtej série šou Tvoja... Foto: TV Markíza
Zostava súťažiacich štvrtej série šou Tvoja tvár znie povedome. Zostava súťažiacich štvrtej série šou Tvoja tvár znie povedome.

Ako prezradil, už má za sebou jednu mužskú a jednu ženskú hviezdu, do ktorej sa musel prevteliť pred kamerami. „Mal som z toho trošku stres, že budem musieť byť pred kamerami ženou. Ale cestu som si našiel. Kľúč k tomu, aby to bolo dobré, je nesnažiť sa parodovať ženu, neskúšať byť zženštilý muž, na ktorom sa budú diváci smiať – ide o to čo najlepšie stvárniť ženu. Ono je to samo sebou smiešne, ale nie prvoplánovo,“ vysvetlil pre Pravda.sk.

Populárny moderátor má aj svoj tajný tip, koho by si chcel v šou strihnúť. Vysloviť ho však nechcel. „Nikde sa zatiaľ neobjavil. Ale ani to nechcem nahlas vysloviť, lebo keď to poviem, tak si ten sen odplaším a just to dostane niekto druhý,“ zasmial sa.

zväčšiť Moderátor Martin Nikodým počas hodín spevu. Foto: TV Markíza
Moderátor Martin Nikodým počas hodín spevu. Moderátor Martin Nikodým počas hodín spevu.

Zostavu účinkujúcich v šou okrem spomenutých dopĺňa herečka Mary Bartaloš z Oteckov, herci Juraj Loj a Dárius Koči, speváčka Ivana Regešová a spevák Miro Šmajda. Moderátorom relácie zostáva aj naďalej Martin Pyco Rausch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #žena #šou #maska #porota #účinkujúci #Martin Nikodým #kostymér #TV Markíza #Tvoja tvár znie povedome

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....