Václav Postránecký o novej seriálovej postave: Je ako ja, milujúci otec a manžel

Už čoskoro uvidia televízni diváci 74-ročného Václava Postráneckého v hlavnej úlohe seriálovej novinky s názvom Krejzovci.

29.08.2018 00:00
debata

Hlavná postava Jana Krejzu moderuje v televízii hobby reláciu a to nie je jediné, čo má spoločné s jej predstaviteľom Václavom Postráneckým. Ten je v skutočnosti moderátorom najstaršieho hobby programu vysielaného v Čechách a na Slovensku – Receptář prima nápadů. V seriáli však nebude riešiť len kutilské rady.

Herec Václav Postránecký (vpravo) v seriáli... Foto: Prima
Ján Postránecký Herec Václav Postránecký (vpravo) v seriáli Krejzovci.

Ako by herec charakterizoval svoju seriálovú postavu? „Krejza je veľmi zložitá osobnosť, ale pokiaľ chcete kratšiu verziu, tak je to niekto ako ja. Milujúci otec a manžel,“ opísal stručne Postránecký, ktorého si diváci pamätajú aj vďaka komédii S tebou ma baví svet (1982). V seriáli herec veľmi túžil po synovi, ale doma má štyri dcéry. Ako s nimi vychádza? „Jedna z mojich seriálových replík znie – Všetky sú krásne a úplne rovnaké, ako ich mama. On ich miluje za všetkých okolností.“

Podobne ako jeho seriálová postava, aj herec sa v živote riadi istým pravidlom. „V živote sa nesmie tlačiť na pílu. To je to najhoršie, čo môže človek robiť,“ dodal Postránecký. Seriálová novinka sa k divákom Prima PLUS dostane 2. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Václav Postránecký #Krejzovci

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...