Premiér egomaniak - takto sa vám Maštalír páčiť nebude! Alebo áno?

Televízia JOJ uvedie v utorok o 22.00 premiérovú časť nového sitkomu Ministri.

04.09.2018 00:00
ministri, seriál ministri, tomáš maštalír, Foto:
Tomáš Maštalír v seriáli Ministri.
debata (5)

Novinka vznikla v réžii Eduarda Kudláča. O jej námet sa postarala pätica tvorcov Roland Kubina, Danica Hričová, Ján Luterán, Jozef Koleják a Michal Baláž. Autorom skladby Neboj sa je King Ivan, vlastným menom Ivan Vereš, ktorý za čias svojho pôsobenia v Made 2 Mate zložil aj hit Fönky nálada.

V hlavnej úlohe sa v Ministroch predstaví Tomáš Maštalír. Obľúbený herec stvárni bezcharakterného premiéra, najväčšieho narcisa a egomaniaka, ktorý urobí čokoľvek pre to, aby sa udržal pri moci. Pomáhajú mu pri tom jeho lojálni ministri, hŕstka klamárov, podvodníkov, bývalých väzňov a vekslákov. Celá vláda je založená na princípe rodinných a kamarátskych vzťahov z detstva.

Tento status quo však naruší nový element, mladý nevinný chlapec Daniel, z ktorého premiér spraví ministra životného prostredia. Premiér je spokojný, pretože verejnosť prijíma nového ministra s nadšením a preferencie raketovo rastú. Ostatní sú presvedčení, že mladík medzi nich časom zapadne, lebo ako sa hovorí ‘Zamiešaj sa medzi otruby, svine ťa zožerú‘, on sám však netuší, do čoho sa práve namočil.

Popri Maštalírovi si v sitkome zahrajú Milo Kráľ, Marián Miezga, Helena Krajčiová, Lukáš Latinák, Jana Oľhová, Jozef Vajda, Richard Stanke, Michal Režný a ďalší.

Marián Miezga a Michal Režný v seriáli Ministri.
Marián Miezga a Michal Režný v seriáli Ministri.
+16Jozef Vajda v seriáli Ministri.
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #Tomáš Maštalír #ministri #sitkom #Michal Režný

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...