Nová rozprávka s Koleníkom je nabitá hviezdami! Pozrite si ich v klipe

Úvodnú pieseň k rozprávke Keď draka bolí hlava naspieval Karel Gott aj v slovenčine, v klipe spoznáte mnohé známe herecké tváre - Kamilu Magálovú, Mira Nogu či Zuzanu Mauréry.

06.09.2018 16:30
debata (4)

Nová česko-slovenská rozprávka Keď draka bolí hlava sa k divákom dostane koncom októbra. Posledná klapka padla 4. júna a po českom klipe je už na svete aj ten slovenský. Ústrednú pieseň k rozprávke, pod ktorú sa podpísal režisér Dušan Rapoš, naspieval Karel Gott spolu s dcérou. Gott si v rozprávke aj zahral, spoločnosť mu robila jeho dcéra Charlottka.

V klipe piesne Keď draka bolí hlava sú zostrihané scény z rozprávky, v ktorej možno vidieť aj známych slovenských hercov a herečky. Pred kamery sa postavili Kamila Magálová, Miro Noga, Ján Koleník či Zuzana Mauréry. Koleník ešte pred nakrúcaním pre Pravdu povedal: "Konečne si zahrám v kinorozprávke, budem hrať kráľa. Rozprávka je žáner, ktorý som chcel skúsiť, len tak pre zábavu,“ opísal. Nakrúcanie, ktoré hercov aj štáb priviedlo aj na Slovensko, do okolia Žiliny, už majú všetci za sebou.

View this post on Instagram

@kdyzdrakabolihlava #movie #fairytale #makeup #costume #king #character #actor @jan_kolenik

A post shared by Actor - Official (@jan_kolenik) on

Herci pred kamerami prežili 25 natáčacích dní, významnú rolu zohrávajú v rozprávke aj kostýmy. Tých bolo pre potreby natáčania vytvorených 120. Okrem hercov sa pred kamerami vystriedalo až 600 komparzistov. Slávnostná premiéra filmu je naplánovaná na 24. októbra v Prahe.

View this post on Instagram

On Set... @kdyzdrakabolihlava #makingfilm #onset #king #crown #actors #zuzanamaurery @jan_kolenik

A post shared by Actor - Official (@jan_kolenik) on

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ján Koleník #Keď draka bolí hlava

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...