Nikto si nás nemôže dovoliť, hovorí Sharon Osbourne o návrate ich reality šou

Spomínate si na reality šou "The Osbournes", ktorú vysielala televízia MTV v rokoch 2002 až 2005? Čo by ste povedali na jej návrat?

07.09.2018 10:00
Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne... Foto: ,
Zľava: Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne a Jack Osbourne na archívnej snímke.
debata

Sharon Osbourne, manželka speváka Ozzyho Osbournea prezradila, že od konca tejto šou v roku 2005 dostáva dodnes pravidelne mejly od šéfov rôznych televíznych staníc, ktorí by pokračovanie tejto šou uvítali v ich televíziách.

V šou Howarda Sterna povedala: „Stále sa to deje. Dostávame rôzne ponuky od televízií, ktoré by nás radi zaradili do svojho vysielania. Ale nikdy z toho nič nieje. Nemôžu si nás dovoliť. Prečo si niekto myslí, že by sme to robili za ‚drobné‘?,“ opísala 65-ročná producentka a moderátorka.

V roku 2015 ohlasovala televízia VH1 návrat šou, projekt bol však zrušený. Vtedajšia programová riaditeľka televízie, Susan Levison to opísala takto: „S Osbourneovcami už viac o programe nehovoríme. Želali sme si dohodu, ale niečo také jednoducho nebolo možné.“

Šou divákom ukazovala život Sharon a Ozzyho Osbourneovcov a ich dvoch detí, Kelly a Jacka v Los Angeles. Ozzy, spevák kapely Black Sabbath, však kamery v dome priam nenávidel, čo potvrdil aj jeho syn Jack pre magazín People. A nebol sám. Najstaršia dcéra manželského páru, Aimee, sa ako 16-ročná dokonca odsťahovala z domu, aby nemusela byť súčasťou tohto programu. Šou získala v roku 2002 cenu Emmy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reality šou #Sharon Osbourne #Ozzy Osbourne

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....