Toto robí tanec so Šinkorovej stehnami? Fíha, tak poďme trsať všetci!

Do štartu súťaže Stardance na obrazovkách Českej televízie zostáva ešte niekoľko týždňov. Jej účastníci však už tvrdo trénujú a platí to aj pre Slovenku Danielu Šinkorovú.

08.09.2018 02:00
debata (1)
zväčšiť Herečka  Daniela Šinkorová na tlačovej... Foto: Profimedia
Herečka Daniela Šinkorová na tlačovej konferencii k deviatej sérii šou StarDance. Herečka Daniela Šinkorová na tlačovej konferencii k deviatej sérii šou StarDance.

Herečka, ktorá roky pôsobí v susednom Česku prijala ponuku do deviateho ročníka tanečnej súťaže a jej tanečným partnerom sa stal Michal Padevět. Dvojica nechýbala ani na stretnutí s novinármi, ktoré sa v Prahe uskutočnilo pred pár dňami.

Dôvodom je, že Stardance sa pripojí k oslavám 100. výročia Československa špeciálnym prvorepublikovým večerom. V jeho duchu sa prezentovali prítomné hviezdy a ich partneri aj pred objektívmi.

Šinkorová, ktorá roky púta pozornosť médií aj vďaka svojmu sexy vzhľadu, nenechala nič na náhodu a aj tentoraz patrila medzi najsexi dámy akcie. A to si už podľa dátumu narodenia táto rodáčka z Nitry píše do koloniek v tlačivách číslo 45.

Herečka Daniela Šinkorová a jej tanečný partner... Foto: David Raub/ Česká televize
Herečka Daniela Šinkorová a jej tanečný partner Michal Padevět. Herečka Daniela Šinkorová a jej tanečný partner Michal Padevět.

Áno, brunetka oslávila poljubileum minulý rok koncom decembra, ale zábery z tlačovej konferencie nasvedčujú tomu, že sa udržiava naozaj fit. Konieckoncov, tanečný tréning k tomu nepochybne napomáha.

Šinkorová v šatách so strapcami odhalila pri pózovaní pevné a vypracované stehná a vyzerala ako skutočná profesionálna tanečnica. Medzi jej súpermi sa tento rok objavia mená ako Pavla Tomicová (herečka), Monika Bagárová (speváčka), Dalibor Gondík (moderátor) či Jiří Dvořák (herec). Zo súťaže musel odstúpiť herec a textár Václav Kopta, ktorý si pri tréningu zranil stehenný sval.

Herečka Pavla Tomicová s tanečným partnerom...
Herec Adam Mišík s tanečnicou Kateřinou...
+8Päťbojár David Svoboda s tanečnou partnerkou...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #forma #StarDance #stehná #Daniela Šinkorová

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...