Krásna Bagárová či bacuľka Tomicová v StarDance! A Koptu zradil sval

Súťaž StarDance sa vo svojom deviatom ročníku pripojí k tohtoročným oslavám stého výročia štátu špeciálnym prvorepublikovým večerom. Zároveň divákom predstaví niekoľko noviniek.

07.09.2018 15:20
debata
Speváčka Monika Bagárová s tanečníkom Robinom... Foto: David Raub/Česká televize
Speváčka Monika Bagárová s tanečníkom Robinom Ondráčkom. Speváčka Monika Bagárová s tanečníkom Robinom Ondráčkom.

Jednou z nich bude večer Cesta okolo sveta, v ktorom účinkujúci zatancujú na tureckú, japonskú či indickú hudbu. Premiéru v súťaži bude mať tiež polka. Ako nový hudobný orchester sa počas jedného dielu uvedie kapela Sket. V porote po novom usadne tanečník Václav Kuneš. Súťaž na poslednú chvíľu musel pre zranenie opustiť Václav Kopta. Herec to v stredu povedal novinárom. Súťaž začne v Českej televízii 13. októbra. Nakrúcanie prenosov súťaže sa tento rok presunie do Křižíkovho pavilónu B v Holešoviciach.

Herečka Pavla Tomicová s tanečným partnerom...
Herec Adam Mišík s tanečnicou Kateřinou...
+8Päťbojár David Svoboda s tanečnou partnerkou...

V súťaži sa tradične predstaví desať párov, medzi ktorými sa objavili nasledujúce mená známych osobností – herečka Veronika Arichteva, speváčka Monika Bagárová, moderátorka Daniela Pisařovicová, herečky Daniela Šinkorová a Pavla Tomicová a okrem nich tiež herci Jiří Dvořák a Adam Mišík, moderátor Dalibor Gondík a päťbojár a olympijský víťaz David Sloboda.

Posledný desiaty pár mala pôvodne tvoriť dvojica Václav Kopta a Jana Zelenková. Kvôli zraneniu stehenného svalu, ktoré si herec spôsobil minulý týždeň pri tanečnom tréningu, ale zo súťaže musel odstúpiť. „Strašne ma to mrzí a verte, že ma dnes nebolí len tá noha,“ povedal Kopta novinárom.

Tanečná dvojica Václav Kopta a Jana Zelenková... Foto: David Raub/Česká televize
Václav Kopta a Jana Zelenková Tanečná dvojica Václav Kopta a Jana Zelenková budú musieť pre Koptovo zranenie súťaž vynechať.,

„Situáciu riešime už od pondelka. Bavili sme sa s Václavom aj o návrate v rámci nejakého dielu. Teraz ale riešime náhradníka, pretože desiaty pár v súťaži byť musí,“ uviedol k situácii manažér vývoja Jan Potměšil.

Porotcovskú zostavu doplní tanečník Václav Kuneš. Usadne po boku stáleho tria Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Radek Balaš. „Hodnotiť budem úprimne, inak sa k tomu ani nemôžem postaviť. Dúfam, že si to budem užívať, pretože si to s tými tanečníkmi hlavne užívať chcem,“ povedal k svojej porotcovskej úlohu Kuneš.

Zmeny nastanú aj v hlasovaní. O tom, kto postúpi do finále, tento rok rozhodnú diváci. Hlasy porotcov sa v semifinále nebudú počítať.

Moderátormi StarDance budú znovu Marek Eben a... Foto: David Raub/Česká televize
Moderátormi StarDance budú znovu Marek Eben a Tereza Kostková. Moderátormi StarDance budú znovu Marek Eben a Tereza Kostková.

StarDance aj počas tohtoročného ročníka nadviaže na trojročnú spoluprácu s centrom Paraple. Súťažiaci sa spoločne s tanečníkmi na vozíku predstavia 24. novembra. Výber piesní, ktoré zaznejú počas tohto špeciálneho večera, pripadne práve na členov centra.

Na televíznych obrazovkách sa tanečný súboj celebrít s profesionálnymi tanečníkmi objavil prvýkrát v roku 2004 v Británii, kde ho uviedla BBC. Potom sa súťaž rozšírila do desiatok krajín a v roku 2006 ju prvýkrát vysielala aj Česká televízia, na Slovensku jej verziu pod názvom Let's Dance vysielala televízia Markíza. StarDance pri prvej sérii sledovalo v priemere dva milióny divákov. Od tej doby ale ich záujem o šou klesol. Doteraz poslednú ôsmu sériu, ktorú vyhrala dvojica Zdeněk Piškula a Veronika Lálová, sledovalo 1,6 milióna ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #šou #Monika Bagárová #StarDance #novinky #celebrity #Daniela Šinkorová #Pavla Tomicová

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....