Dara Rolins žiarlivému Rytmusovi pred kamerou: Miláčik, teba milujem!

Angažovať do pripravovanej súťažnej šou Hlas Česko Slovenska dvojicu hudobníkov, ktorí sú v súkromí milencami, nie je zlý ťah. Diváci sa určite môžu tešiť na niekoľko zaujímavých "intímnych" momentov.

11.02.2012 10:00
Dara Rolins a Rytmus
Milenci Dara Rolins a Rytmus, obaja v úlohe koučov, sa počas nakrúcania a prác v zákulisí k sebe túlili.
debata

Jeden z nich si speváčka Dara Rolins a raper Rytmus, ktorí randia už niekoľko mesiacov, pripravili hneď v úvodnej časti programu, ktorý štartuje v nedeľu 12. februára. A div sa svete, dôvodom ich malej roztržky pred kamerami bol iný muž.

Princíp súťaže totiž spočíva v tom, že jednotliví koučovia nevidia spevákov, ktorí chcú bojovať o postup ďalej a vyberajú si ich len na základe hlasu. Keď si jedného z mladých adeptov takto vyberie Dara Rolins, pri následnom kontakte zoči-voči zostane ohúrená jeho vzhľadom. „Aký si pekný,“ vyhŕkne z plavovlasej speváčky pred kamerou.

To, samozrejme, nemôže nechať bez komentára Rytmus. „Heeeej… si neumyjem ponožky za to,“ vyhrážal sa Dare so smiechom. Odpoveďou je však vyznanie lásky pred desiatkami divákov v štúdiu a tiež tisíckami pri televíznej obrazovke. „Miláčik, teba ale milujem,“ odvetí ospravedlňujúco Dara Rolins.

Podľa fotografií z nakrúcania sa partnerská dvojica vo voľných chvíľach uprostred nakrúcania nevedela od seba odtrhnúť. Svorne však tvrdia, že keď pôjde do tuhého a budú proti sebe bojovať so svojimi speváckymi tímami, zvládnu zo bez problémov.

V nedeľu štartuje súťažná šou, ktorá potrvá sedemnásť týždňov. Relácia na základe holandského formátu The Voice of… ponúka víťazovi, ktorý vzíde z finálovej 24-člennej skupiny rozdelenej medzi jednotlivých koučov, zmluvu na 100-tisíc eur s vydavateľstvom Universal Music.

Okrem dvojice spomenutých slovenských koučov – milencov sa budú o spevákov starať aj Michal David a Josef Vojtek. Moderátormi programu je Tina a Leoš Mareš.

Koučovia (na snímke Dara Rolins a Rytmus) je...
Koučovia pripravovanej šou Hlas Česko Slovenska...
+5V televíznej speváckej šou Hlas Česko Slovenska...
debata chyba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...