Svarinská v Sestričkách zhadzuje šaty! Pred Mikulčíkom sa mení na sexi zvodkyňu

Kristína Svarinská hrá v seriálovej novinke sestričku Emu. Po službe na sále však mieri za iným zárobkom.

12.09.2018 11:40
Kristína Svarinská Foto:
Kristína Svarinská ako zvodná Ema v Sestričkách.
debata (3)

V utorok večer sa diváci Markízy dočkali ďalšej epizódy seriálovej novinky Sestričky. Dej sa točí okolo štvorice sestier (Kristína Svarinská, Kristína Madarová, Anikó Vargová a Dana Košická) pracujúcich na traumatológii v jednej z nemocníc. Popri dianí v priestoroch zariadenia či na operačných sálach sa však diváci dostávajú aj do súkromných životov hlavných hrdiniek. Zvlášť súkromie jednej z nich, sestričky Emy v podaní sympatickej Kristíny Svarinskej, je od prvej časti naozaj pikantné.

Dôvod? Z nemocnice mieri Svarinská pravidelne do hotelovej izby, v ktorej sa stretáva so svojím bohatým milencom v podaní herca Kamila Mikulčíka. Za vášnivé chvíle s ním dostáva štedrú odmenu. K scénam patria aj sexi zábery Svarinskej v dráždivej spodnej bielizni. Ako hriešna zvodkyňa sa predviedla v prvej aj druhej časti seriálu.

O svojom súkromí Ema (Kristína Svarisnká) pred kolegyňami mlčí. Len okrajovo spomenula, že je mamou malého škôlkara, ktorého vychováva sama. Kolegyne si zatiaľ drží od tela, podobne, ako sympatického nápadníka z nemocnice, ktorého hrá Matúš Kvietik.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #sestričky #Kamil Mikulčík

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...